Loading...

Overnachten in een duurzame design Trekkershut

Stichting Trekkershutten Diverse locaties
 • 2-4 personen
 • Prijs vanaf € 60,- per nacht
 • Ook 1 nacht mogelijk
 • Duurzaam

Overnachten in een Trekkershut? Wat is daar nu origineel aan vraag je je misschien af? Nou dat zullen we je vertellen! Want er is namelijk ook een hele hippe Trekkershut… de Trek-in. Ontworpen door studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. Deze Rolls Royce onder de Trekkershutten is een duurzame en luxe kampeergelegenheid in een bijzonder strak design.

De Rolls Royce onder de Trekkershutten

De Trek-in is een prijswinnende accommodatie (Wood Challenge), volledig gebouwd van duurzame en hergebruikte sloopmaterialen. Elke Trek-in is voorzien van een certificaat waarin wordt aangegeven wat de herkomst is van de gebruikte materialen. Je slaapt dus gegarandeerd in een unieke accommodatie.

Het ontwerp doet enigszins denken aan een tent en zorgt voor een echte natuurbeleving. Maar qua luxe heeft het weinig meer met kamperen te maken! Er zijn 2 slaapnissen met ieder een 2-persoonsbed, een slaapbank, een zitgedeelte. Een keukenblok met 2- of 3-pitsfornuis en koelkast. Een badkamer met douche, toilet en wasbak en zelfs een berging op de veranda. Ook warm water, verwarming en elektriciteit ontbreken niet. Het strakke en hippe uiterlijk van de Trek-in is ook binnenin doorgevoerd.

Bovendien heeft zij al haar eigen mascotte, Otto de Ooievaar. Otto laat de kinderen op een leuke, informatieve manier kennismaken met duurzaamheid en de natuur.

De Trek In heeft ook een zusje, de Trek-in Junior. Deze kleinere en eenvoudige variant is gebouwd vanuit dezelfde duurzaamheidgedachte als de eerste duurzame Trekkershut, met een vergelijkbaar innovatief design. Ook de natuurbeleving vanuit de hut wordt weer gecreëerd door grote glazen wanden. De Trek-in Junior heeft een tweepersoons hoogslaper en een zithoek die omgevormd kan worden tot tweepersoons slaapbank. Daarnaast is ze uitgerust met een keukenblok en toilet. Ook deze duurzame Trekkershut is gebouwd van duurzame en sloopmaterialen.

De Trek-Ins zijn te vinden op diverse locaties in Nederland. Lang leve de Trek-in: verantwoord en luxueus kamperen!

Locaties:

Origineel Overnachten

Prijs vanaf Eur 60,- per nacht (2 personen)

Ook origineel:

 • Lekker slapen in een vrolijk gekleurde Wagonette in Amsterdam
  Lekker slapen in een vrolijk gekleurde Wagonette in Amsterdam
  Voor 1-2 of 3-4 personen
  Bekijken
 • Bijzonder overnachten in een Beach Lodge in Nieuwvliet-Bad
  Bijzonder overnachten in een Beach Lodge in Nieuwvliet-Bad
  Voor 4 personen
  Bekijken
 • Bijzonder overnachten bij de boer in een Hooiberghut
  Bijzonder overnachten bij de boer in een Hooiberghut
  Voor 4 of 5 personen
  Bekijken
 • Bijzonder overnachten op een motorjacht in Amsterdam
  Bijzonder overnachten op een motorjacht in Amsterdam
  Voor 2 tot 4 personen
  Bekijken

Bekijk meer:

Pin It on Pinterest