Loading...

Overnachten in een Finse Kota in Ermelo

Kota Bella Ermelo (Gelderland)
  • 2-4 personen
  • Prijs vanaf € 80,- per nacht voor 2 personen
  • Ook 1 nacht mogelijk

Bed & Breakfast Bella-Kota ligt aan een prachtige laan met bomen dichtbij het station en het centrum van Ermelo. Achter het huis in de mooie tuin van de eigenaren staat sinds mei 2013 een Finse Kota. Een Kota is een knusse, zeshoekige, grenen blokhut die oorspronkelijk uit Finland komt. Finse herders bouwden deze Kota’s vroeger om in te schuilen en te eten na een lange dag in de buitenlucht.

Bella Kota

De Kota van Bella-Kota beslaat 18 vierkante meter en heeft basic inrichting met een Scandinavische uitstraling. Er liggen rendierhuiden om heerlijk zacht en warm op te kunnen zitten en er is een vuurplaats. Op koudere dagen kan de Kota aangenaam verwarmd worden door een kachel en op verzoek maken Renée en Wim, de eigenaren, een lekker houtvuurtje voor je aan. Naast de kota staat een houtgestookte red ceder hot-tub. Wil je hiervan gebruik maken, geef dit bij boeking aan. Dan wordt de hot-tub op het gewenste moment lekker warm gestookt.

Bella-Kota heeft een aparte slaapkamer met een tweepersoons bed en een wastafeltje. Er zijn 3 extra slaapplaatsen in de Kota waar je overnacht op een comfortabele slaapbank ‘futon’ van Egyptisch katoen. Gasten van Bella-Kota kunnen gebruik maken van het toilet en de badkamer in het woonhuis. Voor de nacht is er een toiletvoorziening in de Kota. Voor de allerkleinsten is er een campingbedje.

Een heerlijk ontbijt met zoveel mogelijk biologische en streekproducten wordt ‘s ochtends in de Kota of op het terras geserveerd. Bella-Kota is rookvrij en heeft draadloos internet. In overleg mag je je hond meenemen. Om de mooie omgeving van Ermelo per fiets te kunnen verkennen kun je bij Bella-Kota fietsen of zelfs een tandem huren. Wil je onderweg picknicken, dan kan er een goed gevulde picknickmand voor je klaar gemaakt worden!

Origineel overnachten:

Overnachting voor twee personen kost 80 euro.

Voor 1 persoon 75 euro per nacht. Extra persoon vanaf 16 jaar: 25 euro. Kinderen 4 t/m 15 jaar: 15 euro. Kinderen tot 4 jaar: gratis.

Opstoken en gebruik houtgestookte hottub 25 euro.
Hond (na overleg): 3 euro per nacht.
Toeristenbelasting is 1 euro per persoon per nacht.

Alle prijzen zijn inclusief ontbijt.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest