Loading...

Overnachten in een gerestaureerde windmolen in België

De Reus van Horebeke Sint-Kornelis-Horebeke
  • Voor maximaal 5 personen
  • Vanaf € 733,- voor een week
  • Huisdieren welkom

De Reus van Horebeke is een gerestaureerde windmolen uit 1816. De molen staat in de Vlaamse Ardennen, een heerlijke omgeving voor natuurliefhebbers. Leuk voor het hele gezin of een groep vrienden. En de hond mag ook mee!

De Reus van Horebeke

De reus van Horebeke nodigt je graag uit naar binnen! Hier vind je een rustieke inrichting die van allerlei moderne faciliteiten is voorzien. De keuken is uitstekend ingericht en de bedden slapen heerlijk zacht. Duurzaamheid is belangrijk voor deze accommodatie en daarom gebruikten zij voor het restaureren zo veel mogelijk ecologische en duurzame materialen. Zelfs de dekbedden zijn gevuld met Alpaca-wol, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor mensen met een allergie of astma. Kom je buiten dan valt direct de gigantische tuin van 1300m2 op. Deze is volledig afgeschermd met een haag én er is een terras met BBQ.

De omgeving

In Horebeke vind je geen industrie. Deze streek is eerder bekend om zijn uitgestrekte weilanden, prachtige vergezichten en de vele wind- en watermolens. Wandelen kan in deze omgeving dus ook optimaal. Er zijn verschillende routes uitgezet in de nabij omgeving. Ook de wielerliefhebbers vindt hier voldoende uitdaging. Geen fiets mee? Geen zorgen. De accommodatie kan je hier namelijk in voorzien.

Voor wie toch toe is aan wat wat meer leven in de brouwerij, kan een ritje maken naar Gent, Antwerpen, Brussel of Brugge. Deze steden -en trouwens ook de kust- liggen op minder dan een uur rijden met de auto.

Origineel overnachten:

Prijzen vanaf 733 euro voor een week.

Pin It on Pinterest