Loading...

Overnachten in een Graanmalerij op de Veluwe

Bed & Breakfast Silogie Epe (Gelderland)
  • 2 personen per kamer
  • Prijs vanaf € 95,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk

Aan de rand van het Veluwedorp Epe ligt “de Malerij”, gebouwd in de typische industriële stijl van de jaren vijftig. Functioneel maar wel degelijk mooi! U kunt logeren in de silo van de Malerij, ook wel “silogeren” genoemd. In de markante silotorens zijn luxe gastenkamers gemaakt waarbij de voormalige cellenstructuur nog goed te zien is.

Silogeren

De warm aangeklede gastenkamers bieden uitzicht op het dorp Epe of over de weilanden en bossen. U wordt ontvangen met een goed gevulde ontbijtbox met welkomstdrankje en alles (en meer) wat u nodig heeft om op uw eigen moment op uw kamer te ontbijten. ‘s Morgens krijgt u de vers gebakken broodjes op een tijdstip dat u dat wilt, warm aan de deur. Zelf uw ontbijtmoment kiezen, dat is pas onthaasten! De Malerij in Epe is een combinatie van leuke en karakteristieke bouwelementen uit verleden tijd met modern hoogstaand verblijfsgenot!

De Malerij herbergt nog meer activiteiten. In dit gemeentelijke monument is naast de gastenkamers tevens een kunstgalerie gevestigd, Silogalerie genaamd. Erg geschikt voor groeps- /familie ontbijten en diners. Daarnaast is er een groot schildersatelier voor workshops , cursussen, brainstorms en allerlei bijeenkomsten tot 30 personen.

Er zijn diverse arrangementen te boeken die het bezoek aan de Malerij nog leuker maken. Wat dacht u van een heerlijk sauna- of wellness arrangement met één van de Wellnesscentra in de buurt. Ook een fietsarrangement is mogelijk. En de luxueuze Torenkamer past perfect in het Bruidssuite-arrangement!

Meer informatie over overnachten in een voormalige graanmalerij

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 95 euro per kamer per nacht (2 personen) inclusief ontbijt.
Huisdieren welkom in overleg.

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest