Loading...

Overnachten in een Jungle Cabana in…. Limburg!

Center Parcs Heijderbos Heijen (Limburg)
  • Voor 2 tot 6 personen
  • Prijs vanaf € 92,50 per persoon per nacht
  • Alleen 1 nacht mogelijk
  • Inclusief 2 dagen gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo

Overnacht tussen tropische planten en dieren in de Jungle Cabana.

Origineel omdat:

  • In de Jungle Cabana overnacht je als echte ontdekkingsreiziger in een exotisch oerwoud.
  • Privé-veranda aan de rand van de tropische jungle.

Wat je moet weten:

  • Je kunt inchecken vanaf 15.00 uur, uitchecken tot 10.00 uur.
  • Inbegrepen bij je overnachting zijn exclusieve toegang tot de Jungle Dome na sluitingstijd, tickets voor Aqua Mundo, een gethematiseerd jungle diner en een ontbijtmand.
  • Wifi beschikbaar tegen betaling, gratis 30 minuten wifi in de Market Dome.
  • Het park is autovrij, je kunt parkeren op de voor jou gereserveerde parkeerplaats.

Details:

In Center Parcs Heijderbos kun je in de Jungle Dome tussen de exotische flora en fauna overnachten. In dit tropisch stukje Limburg zijn maar liefst 40 verschillende dieren te ontdekken tussen meer dan 250 exotische planten. De Jungle Dome is geïnspireerd op het Sumatraanse oerwoud.

Jungle Dome & Cabana

In de Jungle Dome maak je een tropische ontdekkingsreis door het oerwoud. Ga op zoek naar vleermuizen, gekko’s, padden, kleurrijke vogels en tropische planten en klauter over wiebelende touwbruggen, langs klaterende watervallen. Tijdens de spannende Jungle Expedition, die in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds wordt gehouden, leren kinderen over het belang van het behoud van het oerwoud.

Aan de rand van het oerwoud bevinden zich de Jungle Cabana’s. De sfeervolle kamers zijn back to basic ingericht in het thema jungle en beschikken over comfortabele bedden met klamboe, en een privé-veranda. De Jungle Dome beschikt over centrale sanitaire voorzieningen, exclusief voor Jungle Cabana-gasten.

Na sluitingstijd blijf je, samen met de andere gasten, in de jungle achter. Een ranger komt je alle ins en outs vertellen over de dieren en planten in de Jungle Dome. Zodra het rustiger wordt, zullen veel dieren uit hun schuilplaats tevoorschijn komen en kun je dieren spotten die je eerder nog niet had gezien. In de junglekeuken kun je samen met de andere expeditieleden genieten van een gethematiseerd jungle-diner. Na het diner kun helemaal tot rust komen op je veranda en genieten van exotische dierengeluiden op de achtergrond.

De volgende ochtend staat een rijkgevulde ontbijtmand voor je klaar en kun je kijken naar het voederen van de dieren.

Omgeving:

In de omgeving van Center Parcs Heijderbos ligt Nationaal Park De Maasduinen waar je kunt wandelen, fietsen of paardrijden.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 92,50 per persoon, per nacht.
Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

Pin It on Pinterest