Loading...

Overnachten in een Plaggenhut in Roswinkel (Drenthe)

Sanaforma Logies B&B Buitengewoon Roswinkel (Drenthe)
  • 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar
  • Prijs vanaf € 60,- tot € 85,- per nacht
  • Ook overnachten in pipowagen mogelijk
  • Hottub, Sauna, Whirlpool en Finse BBQ/Grill Hut aanwezig

In Drenthe op een paar kilometer afstand van de Duitse grens en net onder de provincie Groningen ligt het dorpje Roswinkel. Met nog geen duizend inwoners is dit nou zo’n echt Drents dorp. Hier kun je de boeren nog op het land zien werken, fazanten spotten en zelfs een ree tegen het lijf lopen. In dit prachtige landschap ligt de Bed & Breakfast van de familie Plooi waar je kunt overnachten in een romantische Drentse Plaggenhut en een sfeervol ingerichte Pipowagen.

Sanaforma Logies Bed & Breakfast Buitengewoon

Sanaforma Logies Bed & Breakfast Buitengewoon. Dat is een mond vol, maar er is dan ook veel te zien en te doen. Er is een vakantiehuis, een appartement, een leuke pipowagen, een houtgestookte Hot Tub, een infraroodsauna, een whirlpool en een Finse Grill Hut om in alle jaargetijden te barbequen. Maar waar wij verliefd op zijn geworden is de romantische Drentse Plaggenhut. Je vind de hut in de grote en sfeervolle tuin van de B&B.

De Plaggenhut is romantisch ingericht en geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar. De slaapplaatsen bevinden zich in knusse bedsteden; 1x een 2-persoons bedstee en 1x een stapelbedstee. Naast een ruime tafel voor 4 personen is er een kleine kookunit met een koelkast, 2-pits kookplaat en kookgerei. Op korte loopafstand bevindt zich het privé-sanitair.

Ook de pipowagen is het vermelden waard! Je vindt de pipowagen op een privé-veldje waar de kippetjes gezellig rond de wagen scharrelen. Voor het echte pipo-de-clown-gevoel is de wagen romantisch ingericht met veel bloemetjes, vlindertjes, vogeltjes en gezellige ruitjes. Je kunt in totaal met vier personen slapen in de pipowagen; er staat een stoer 2x2p-stapelbed in. Verder is er een zitje, electra, een klein keukentje, een radio en een kachel. Douche, toilet en wastafel vind je in op korte afstand bij je eigen privé-sanitairblok.

In de tuin vind je een tuintafel met stoelen, een schommelbank, BBQ en een vuurkorf mét heksenketel kookpot. Maak eens een lekker heksensoepje met de kids. Het recept is bij de familie Plooi aanwezig. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Er is een leuke boomhut, een buitenkeukentje, schommel, trampoline, speelgoed, spelletje en zelfs verkleedkleren. En als ze willen mogen ze helpen met het voeren van de aanwezige dieren (konijnen/geiten/kippen).

Zie je jezelf al zitten bij het vuur tijdens lome zomeravonden met een glaasje wijn bij de hand? Lekker nagenieten van alle bezienswaardigheden in de buurt. Wildlands Adventure Zoo (voorheen dierenpark Emmen) ligt slechts op 15 minuten. En als de kinderen dan liggen te slapen in de pipowagen of in de stapelbed-stee van de plaggenhut, moe van het spelen met de aanwezige speeltoestellen en het helpen bij het voeren van de aanwezige dieren (konijnen/geiten/kippen) dan spring je zelf nog even in de Hot Tub. Heeeerlijk!!

Origineel Overnachten

Prijs vanaf Eur 60,- tot Eur 85,- per nacht en vanaf Eur 140,- voor een weekend
1 huisdier welkom (2 op aanvraag)

Bekijk deze filmpjes voor een goede impressie van Sanaforma Logies Bed & Breakfast Buitengewoon

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest