Loading...

Verwenweekend in een Retro Volkswagenbusje uit 1976

Retroweekend Enschede (Overijssel)
  • Voor 2 personen
  • Vanaf € 495,- incl. eten/drinken/campings
  • Inclusief reisgidsje met leuke tips
  • Unieke romantische ervaring

Wil jij zorgeloos genieten tijdens een weekendje weg met zo’n Volkwagenbusje uit de jaren zeventig? Maar zonder na te hoeven denken waar je dan heen moet en wat je mee moet nemen? Boek dan een all-inclusive verwen-weekend met een VW T2 camper. Een weekend of midweek even helemaal eruit, maar dan net even anders. Ook leuk om je partner mee te verrassen!

All Inclusive Retroweekend

Het volkswagenbusje ziet er super uit en is helemaal origineel gerestaureerd in Retro-stijl. Gelijktijdig is deze Volkswagencamper uitgerust met alle de comfort van nu. Een traagschuimmatras, kacheltje, dvd/mp3 speler, alle kampeerbenodigdheden, bedlinnen/handdoeken en bovendien met gevulde koelkast. Aan alles is dus gedacht.

Naast alle comfort en eten en drinken zijn bij het arrangement ook de kampeerplekken al inbegrepen op twee prachtige campings. Je volgt dankzij het reisgidsje en de Garmin Navigatie de mooiste routes door Twente en de Achterhoek, of door Twente en Salland (afhankelijk van welk volkswagenbusje je kiest).

Onderweg stoppen waar je wilt, lachende gezichten langs de weg die het busje nawijzen en simpelweg genieten van de prachtige route en de vele mogelijkheden die de omgeving jou te bieden hebben.

Origineel overnachten

All inclusive arrangement van vrijdag tot en met zondag vanaf € 495,- inclusief eten, drinken en campings.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest