Loading...

Overnachten in een voormalig treinstation in Marchin (België)

La Gare de Barse Marchin (België)
  • 6-8 personen
  • Prijs vanaf € 380,- voor een weekend of midweek
  • Speelruimte voor kinderen aanwezig

La Gare de Barse is een bijzondere vakantiewoning voor 6 tot 8 personen in een voormalig treinstation, gelegen in de prachtige riviervallei in het dorpje Marchin. Het gebouw dateert uit 1865 en is nog grotendeels authentiek. Inclusief loketten en de originele smeedijzeren marquise. Met veel eerbied is La Gare de Barse gerenoveerd tot een aangename gîte compleet met alle hedendaagse luxe en comfort.

La Gare de Barse

Het stationnetje is prachtig gerenoveerd. Je vindt in het pand onder andere een sfeervolle strakke keuken met kookeiland die van alle gemakken is voorzien. De woonkamer is een heerlijke plek om bij elkaar te zijn. Er zijn 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. Beide zijn voorzien van een eigen badkamer met regendouche. De kinderkamer heeft een stapelbed. Er is zelfs binnen in huis, in een aparte speelruimte, een trampoline aanwezig voor de kinderen.

Marchin ligt midden in “Le pays du Condroz”, een mooie regio aan de rand van de Ardennen die bekend staat om zijn overvloed aan oude kastelen, kerkjes, hoeves, heuvels, bossen en pittoreske dorpjes. De oude spoorbedding rondom de vakantiewoning werd heraangelegd als onderdeel van de RAVEL; een netwerk van wandel-, fiets- en ruiterpaden door heel Wallonië. De centrale ligging van het station op het knooppunt van de RAVEL, de GR-route en enkele bewegwijzerde wandelingen, biedt de mogelijkheid om te voet of per fiets de prachtige omgeving te ontdekken. De RAVEL leent zich bovendien ook om, zelfs met een kinderwagen, door de bosrijke vallei van de Hoyoux te wandelen.

Kortom, La Gare de Barse is niet alleen een heerlijke plek om met vrienden of familie te vertoeven, maar ook een perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie!

Meer informatie over slapen in het stationnetje van La Gare de Barse

Origineel Overnachten

Prijs vanaf € 380,- voor een weekend of midweek.

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest