Loading...

Overnachten in een voormalige Pastorie in Noord-Limburg

De Vorster Pastorie Broekhuizenvorst (Limburg)
  • 2-6 personen
  • Prijs vanaf € 335,- voor een weekend
  • Voldoende parkeergelegenheid

Vakantiehuis ‘De Vorster Pastorie’ is gelegen in het kleine Noord-Limburgse maasdorpje Broekhuizenvorst vlakbij de Duitse grens. Een ideaal vakantiegebied met zijn vriendelijke bewoners, gezellige terrasjes en prachtige natuur. Zoals de naam al doet vermoeden was dit huis tot voor enkele jaren terug daadwerkelijk als pastorie in gebruik. Het karakteristieke vrijstaande pand ligt midden in de dorpskern en uiteraard tegenover de kerk.

Authentieke pastoriewoning tegenover de kerk

De pastorie is geschikt voor 2 tot 6 personen en de kracht van dit huis zit hem in het authentieke karakter. Het is alsof de pastoor elk moment binnen kan komen lopen. Het interieur van het huis ademt de sfeer van toen uit; statig en sfeervol. Met een ruime woonkamer, een aparte eetkamer, een woonkeuken, drie slaapkamers en een badkamer met ligbad en aparte douche is dit huis ruim genoeg voor zes personen. De keuken is voorzien van een professionele oven, vaatwasser, diepvries en het volledige inventaris.

De grote bosachtige tuin heeft verschillende terrassen en een vijver. Het huis heeft gratis draadloos internet en al het bad-, bed- en keukenlinnen is bij de prijs inbegrepen. Aan de voorzijde van het huis is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Een heerlijke plek voor een bijzondere vakantie in Limburg!

Origineel overnachten:

Vanaf 335,- euro per weekend.

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest