Loading...

Overnachten in een voormalige watertoren in Dordrecht

Villa Augustus Dordrecht (Zuid-Holland)
  • Geschikt voor 2 personen
  • Vanaf € 125,- per nacht
  • Op 15 minuten van het centrum van Dordrecht

Boek direct online via Booking.com
Geen vooruitbetaling nodig. Betaal bij de accommodatie.Booking.com

Dit bijzondere hotel is gevestigd in een voormalige watertoren, op een kwartiertje lopen van het historische centrum van Dordrecht. Het hotel ligt op een groot terrein met een prachtige tuin en een biologische moestuin.

Villa Augustus

Het hotel heeft in totaal 37 kamers, waarvan er 20 zijn gesitueerd in de watertoren. Elke verdieping telt vier kamers met allemaal een wonderschoon uitzicht. Aan de zuidoostkant van het hotel kijk je uit op de moestuin. Als je liever niet op hoogte slaapt, dan zou je ook voor de kamers in de bijgebouwen en in de tuin kunnen kiezen. Zo stap je direct vanuit je hotelkamer de weelderige tuin in. De meest spectaculaire kamers van dit hotel zijn: De Giardino Secreto; een geheime tuin, met een tuinhuisje én de kamer met het panorama-uitzicht op het dak van de toren. Deze overziet Dordrecht met een wijds uitzicht. Bij helder weer is zelfs de Euromast in Rotterdam te zien.

Alle kamers zijn rustiek ingericht, hebben een houten vloer, extra lange bedden en ook is er een flatscreen tv aanwezig. Koffie, thee en een waterkoker is er ook en in het hele hotel ontvang je gratis WiFi.

Behalve overnachten kun je bij Villa Augustus ook heerlijk eten. Het restaurant van dit prachtige hotel ligt midden in de groentetuin en serveert dan ook allerlei seizoensgebonden (biologische) maaltijden.

De omgeving

Villa Augustus ligt op 15 minuten lopen van het historische centrum van Dordrecht en het Dordrechts Museum ligt slecht op 2 km afstand van Villa Augustus. Met de auto rijd je in 30 minuten naar Rotterdam. De molens van Kinderdijk liggen op 20 minuten rijden.

Origineel Overnachten

Prijs begint vanaf € 125,- euro per nacht voor een normale kamer en de speciale kamers zijn € 190,- per nacht (de prijzen zijn exclusief ontbijt en alle kamers zijn voor twee personen).

Pin It on Pinterest