Loading...

Overnachten in een WaterLodge in Eersel

Recreatiepark TerSpegelt Eersel (Noord-Brabant)

Ben jij op zoek naar een originele accommodatie? Ga dan naar Recreatiepark TerSpegelt in de Brabantse Kempen. Daar kun je namelijk super-de-luxe kamperen op het water in een nieuwe 8-persoons WaterLodge. Lekker bungelen in je hangmat boven het water met uitzicht over de recreatieplas. Of zittend op je eigen aanlegsteiger spartelen met je voeten in het water. Dat is pas kamperen…. maar dan net even anders!

De WaterLodges

De super-de-luxe WaterLodges hebben een unieke locatie op het water. Geen zeebenen, geen probleem…Op een vast plateau boven het water staat een sfeervol ingerichte WaterLodge voor 8 personen. De twee verdiepingen tellende lodges zijn voorzien van alle luxe met een eigen badkamer (douche, toilet) en een keuken met vaatwasser.

Op het houten privé terras boven het water met eigen aanlegsteiger is er behalve de houten picknicktafel met banken ook nog een loungebank om lekker te genieten van het uitzicht over de recreatieplas. Wat is er mooier dan vanuit een hangnet boven het water de grote recreatieplas te overzien, weg te dromen onder een schitterende sterrenhemel en alleen nog een beetje wakker te blijven bij de geluiden van eendjes en watervogels…..

Recreatiepark TerSpegelt

Recreatiepark TerSpegelt biedt tal van faciliteiten. In de grote recreatieplas kan gezwommen en gevist worden. De kinderen vermaken zich prima in het overdekte water- en zandspeelparadijs SterrenStrand, met verwarmd binnenzwembad. Alle ingrediënten voor een toptijd in een WaterLodge dus!

Origineel Overnachten

Prijs vanaf € 270,- voor een midweek.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest