Loading...

Overnachten in het Huis van Bewaring

Huis van Bewaring Hotel Almelo (Overijssel)
  • Voor 2 personen
  • Vanaf € 90,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Een échte gevangenis

Boek direct online via Booking.com
Besteprijsgarantie via Booking.com

Deze prachtige voormalige gevangenis bevindt zich in het centrum van Almelo. De kamers zijn zo gerenoveerd dat je nog steeds details van een gevangenis herkent. De kamers zijn ruim en mooi en er is voldoende te beleven in de omgeving!

Uniek logeren achter slot en grendel

Het huis van Bewaring heeft zo’n 70 jaar als gevangenis gefunctioneerd, totdat het werd gesloten in 1995. In 2004 werd het door de huidige eigenaren gerenoveerd tot een prachtige hotel. Deze accommodatie beschikt over verschillende kamertypen; Portierskamers, de kamers in het cellenblok, de Cipierkamers en de luxe directeurskamers. Allemaal zijn ze romantisch ingericht, beschikken ze over een fijne badkamer en hebben een eigen unieke stijl met warme kleuren en een groot bed. Het huis van Bewaring beschikt daarnaast over een ruime woon- en eetkamer, waarin de gasten gebruik mogen maken van de keuken om koffie en thee te zetten. Daarbij is er ook een imposant terras aanwezig, waar je heerlijk kunt lezen of een kopje thee kunt drinken.

De omgeving

De accommodatie ligt op loopafstand van de winkels en restaurants van Almelo. Ben je op de fiets? Dan kun je deze in de beveiligde stalling plaatsen, parkeren met de auto in Almelo kan tegen betaling. Natuurlijk kun je ook de omgeving verkennen met het openbaar vervoer! Op ongeveer 50 meter afstand van de accommodatie bevindt zich een bushalte en het is slecht 300 meter wandelen naar het treinstation. Enschede en de Duitse grens zijn met de auto in slechts 30 minuten te bereiken.

Origineel overnachten

Prijzen beginnen vanaf € 78,50 voor 1 persoon per nacht. Voor twee personen betaal je € 90,-. Een ontbijtje zit niet inbegrepen, maar kan al voor € 9,50 p.p worden bijgeboekt.

Pin It on Pinterest