Loading...

Overnachten op een boot in Rotterdam

Logeerboten Rotterdam (Zuid-Holland)
  • Tot maximaal 9 personen
  • Vanaf € 105,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • 10 minuten uit het centrum

Rotterdam; kunst- en cultuurstad bij uitstek, maar vooral bekend om zijn haven. Rotterdam heeft het grootste havencomplex van Europa. Grote vrachtschepen varen af en aan, en het laden en lossen gaat dag en nacht door. Ben je van plan Rotterdam met een bezoekje te vereren en lijkt het je leuk om op een schip in Rotterdam te overnachten? Dan hebben we 2 leuke tips voor je

Logeren op z’n Rotterdamst

Logeerboot Visithor

De Visithor is van origine een werkschip dat voor de gemeente Rotterdam meewerkte aan de wederopbouw van de haven. Toen het tijd was voor het schip om met pensioen te gaan is het door de huidige eigenaren opgekocht. Het 20 meter lange en 6 meter brede schip is met liefde en oog voor nautische details omgebouwd tot een logeerboot met twee appartementen. Elk appartement is geschikt voor maximaal 4/5 personen en heeft een eigen entree, centrale verwarming keuken, douche, toilet, houtkacheltje en een heerlijk zonnig terras op het buitendek. Je kunt de 2 appartementen natuurlijk ook samen huren, dan kun je er zelfs met 9 personen op terecht.

Het schip ligt in het maritieme hart van de stad, vlakbij het Maritiem Museum. Alles wat de stad Rotterdam te bieden heeft ligt binnen handbereik. Of je nu van kunst en cultuur wilt genieten, lekker wilt shoppen, naar het theater of een concert wil, of lekker wil uit eten. Rotterdam heeft het allemaal. De gloednieuwe Markthal ligt vlakbij. En dan ‘s avonds lekker terugwandelen naar het scheepje en in het comfortabele bed wegdromen van vervlogen tijden op zee…

Loftboot Rotterdam Kralingen

Deze Rotterdamse Loftboot beslaat 60 vierkante meter plus een zonnig dekterras en is van alle gemakken voorzien. Via een eigen entree loop je de woonkamer in op de boot. Via het daklicht baad je in zonlicht en op frisse avonden houdt de houtkachel je warm. Alle ruimtes zijn overigens ook gewoon voorzien van CV.

In de compleet ingerichte keuken kun je zelf koken mocht je dat willen. Maar je zit midden in Kralingen dus uit eten is gemakkelijk. Via het water (de watertaxi stopt voor de deur) ben je overigens in 10 minuten in het centrum. Op de loftboot heb je de beschikking over televisie, dvd en draadloos internet.
Het appartement is geschikt voor 1 tot 5 personen.

Meer informatie over logeerboot Visithor
Meer informatie over de Loftboot

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 105,- euro per nacht op basis van 2 personen.

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest