Loading...

Overnachten op grote hoogte in een Kraanhotel in Amsterdam

Faralda Kraanhotel Amsterdam
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 950,- per nacht
  • Uniek uitzicht op Amsterdam
  • Ga voor een sterrenbehandeling & service van wereldklasse

Boek direct online via Booking.com
Besteprijsgarantie via Booking.com

Op de industriële NSDM-werf in Amsterdam Noord vind je Kraan 13. Een Rijksmomument dat tegenwoordig dienst doet als een bijzonder hotel op hoogte. Je kunt er slapen in één van de drie luxe suites op maar liefst 50 meter hoogte. Op de bovenste verdieping bevindt zich een jacuzzi. Het uitzicht over het IJ en Amsterdam is fenomenaal.

Het Faralda Kraanhotel

Faralda staat midden op het NDSM Festival terrein. Uitgeroepen tot het derde na hipste gebied van de wereld. Een buurt waar veel creatieve bedrijfjes huizen en leuke restaurantjes en café’s te vinden zijn. Een prima locatie dus voor één van ‘s werelds meest bijzondere hotels.

Op de NSDM-werf staat een kraan die er al zo lang werkeloos staat dat hij kenmerkend is geworden voor de skyline van dit gebied. In 2013 is Kraan 13 gedemonteerd en gerestaureerd om in februari 2014 weer in volle glorie te worden opgebouwd. Nu niet om dienst te doen als scheepsbouwkraan maar als luxe hotel! Het Faralda Kraanhotel telt drie luxe suites, een tv studio en als kers op de taart een jacuzzi op 50-meter hoogte. In de buitenlucht met een verbluffend uitzicht over Amsterdam.

Om bij de suites te komen ga je met de lift naar het platform boven de poten van de kraan. Hier stap je over in de lift naar de suites. De Mystique Suite, Secret Suite en de Free Spirit Suite hebben ieder een eigen thema. De hoge mate van luxe en design zie je in alle drie de suites terug. Een luxe King size tweepersoonsbed, een prachtig losstaand bad en een heerlijk zitje om van het unieke uitzicht te genieten maken de kamers compleet. De kamers hebben elk allemaal twee verdiepingen dus voor minder valide mensen is deze accommodatie helaas wat minder geschikt.

Wereldwijd wordt er inmiddels door TV, schrijvende pers en andere media aandacht aan Faralda besteed. Niet alleen de kraan met de 3 luxe suites van Nederland, de TV studio en de jacuzzi hoog boven in de kraan zijn spraakmakend, maar ook locatie is uniek. Een overnachting van dit niveau (letterlijk) is een belevenis waar je na vele jaren nog met een glimlach aan terugdenkt!

Ook te huur als bijzondere vergaderlocatie.

OrigineelOvernachten.nl

Prijs vanaf € 950,- per nacht op basis van 2 personen.

Pin It on Pinterest