Loading...

Overnachten met een groep in een Tipi in Twente

Twentetipi Mander (Overijssel)
  • Tot 15 personen
  • Prijs is afhankelijk van aantal personen
  • Inclusief hottub

Op zoek naar een origineel verblijf in Nederland voor maximaal 15 personen? Zoek niet verder! In het dorpje Mander in Twente, vlakbij de Duitse grens, staat de tipi van de familie Bos. De ‘TwenteTipi’ staat op een idyllische plek omgeven door houtwallen. Daar waar ze onthaasten en privacy nog hoog in het vaandel hebben staan.

Twentetipi

In de Tipitent kun je met 15 personen slapen op self-inflating matjes. Slaapzakken en handdoeken graag zelf meenemen. Buiten de tipi staat een prachtige veranda van 10 bij 3 meter die als leefruimte dient. Er is een gezellige zithoek aanwezig met een grote houtkachel en een keuken met alle benodigdheden voor 15 personen. Voor lekkere broodjes, volledig ontbijt of barbecue kan gezorgd worden. Er zijn prima sanitaire voorzieningen aanwezig. De tipi staat op privé-terrein, je hebt dus het hele terrein voor jezelf. Ook voor gezinnen met kinderen is de tipi uitermate geschikt. Voor de tipi kun je een gezellig vuurtje stoken en er staat een grote picknicktafel buiten om lekker aan te eten. Daarnaast is er nog een houtgestookte hot tub aanwezig waar vanuit het ’s avonds heerlijk staren naar de sterren is..

Gezellig samen koken en eten en daarna samenzijn bij het kampvuur of in de hot tub om vervolgens lekker te gaan slapen in de tipi. Maar wat doe je overdag? Bij TwenteTipi barsten ze van de tips. Er zijn leuke arrangementen beschikbaar zoals bijvoorbeeld een excursie naar een zuivelboerderij, klootschieten, GPS-tochten, op pad met een wichelroedeloper, wandelen met een gids langs de Mosbeek, een workshop intuïtief schilderen in de natuur etc. Het aanbod is eindeloos!

Twente is een prachtige regio. Een leuke fietstocht, mountainbiketrail of wandeling (evt met GPS) is zo gemaakt. De natuur is prachtig en zeer afwisselend. Stuwwallen, bronnen, watermolens en kronkelende beekjes wisselen elkaar af. Wat je maar wil… maak je wensen kenbaar en Twentetipi maakt voor jou een arrangement op maat.

Meer informatie over Twentetipi.

Origineel overnachten:

De prijzen van Twentetipi zijn maatwerk en afhankelijk van het aantal personen. In de zomervakantie profiteer je van zeer gunstige tarieven! Stuur via de knop hieronder een bericht en je ontvangt direct antwoord.

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest