Loading...

Pipowagen Warm Welkom in Meerlo

Pipowagen Warm Welkom Meerlo (Limburg)
  • Tot 5 personen
  • Prijs vanaf € 85,- per nacht
  • Rolstoelvriendelijk

Christel en Marjo, twee hartsvriendinnen uit Meerlo (Noord-Limburg) droomden van een knusse Bed and Breakfast in een pipowagen. Maar niet zomaar een pipowagen. Deze dames wilden er wel iets bijzonders van maken. En dat is gelukt! Pipowagen Warm Welkom is behalve een zeer knus en kindvriendelijk vakantieverblijf ook nog eens rolstoelvriendelijk. Bijzonder origineel!

Rust, ruimte en romantiek in een Pipowagen

Het is een heel project geweest, want zoveel ruimte is er niet in een pipowagen van krap 2 meter breed, maar hij staat er echt: de rolstoelvriendelijke pipowagen! Via een licht glooiende helling kom je pipowagen Warm Welkom binnen. Hier binnen vind je een bedstee, een keuken met tweepits-fornuis, een eettafel en een badkamer. De badkamer heeft een verbrede ingang, beugels bij de douche, een douchestoel en een verhoogd toilet met beugels aan beide zijden. In de pipowagen kunnen 2 personen comfortabel slapen in de bedstee. Bestaat je gezelschap uit meer personen? Geen probleem! In de aangrenzende knusse slaapwagen vind je een stoer stapelbed en een knus smeedijzeren 1-persoonsbed. Beide wagens zijn dus samen geschikt voor 5 personen. Een perfecte gezinsaccommodatie maar ook bijvoorbeeld voor een vriendinnenuitje.

Het terrein en de omgeving

Pipowagen Warm Welkom heeft een privé tuintje en een gezamenlijke tuin waar verschillende speeltoestellen staan voor de kinderen, waaronder een speelpipowagen. Op het terrein lopen verder 2 lieve honden, 2 katten en een varken rond. Ook in de omgeving is er genoeg te doen. Er zijn wandel- en fietsroutes en de stad Venray is vlakbij. Zijn er kinderen mee, dan is Toverland bij Sevenum een leuk. Voor de kleinere kinderen is Aardbeienland, dat vlakbij ligt een aanrader. En een echte aanrader is Pipowagen Warm Welkom ook wat ons betreft!

Huur ook eens een Picknick Bakfiets

Voor een heerlijk fietsdagje uit met familie, vrienden of collega’s huur je de picknick bakfiets van Warm Welkom met een goed gevulde picknick. Voor 2 tot 20 personen een smakelijke picknick! Van vrolijk servies, bestek en picknickdeken tot een gezellige speeltas voor de kinderen! Je fietst langs de mooiste velden en landerijen, tussen de schapen en de koeien … en bij Warm Welkom weten ze mooiste picknickplekjes voor je te vinden! Geniet op de fiets van het mooie Limburg!

Origineel Overnachten

Prijs vanaf Eur 85,- per nacht. Ontbijt bij te boeken voor Eur 11,50 per persoon.

De foto’s van Pipowagen Warm Welkom zijn gemaakt door Marleen Brekelmans.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest