Loading...
10 juli 2018#

Purpose travel: slaap hier en doe goed op reis!

Duurzaamheid en ‘teruggeven aan moeder natuur’ zijn de codewoorden van vandaag de dag. Ook de recreatiebranche kan niet achterblijven met de zogenoemde purpose travel-trend. En zeg nou zelf, er is toch niets mooier om tegelijkertijd zowel bijzondere avonturen te beleven als je steentje bij te dragen aan het lokale leven, de dieren en de natuur? Win-win! Op deze drie locaties ben je op vakantie én betekenisvol tegelijkertijd.

1. Koe in de Kost – Heeten

Op de boerderijcamping Koe in de Kost in Heeten help je de boer met het voeren en melken van zijn koeien. En dat niet alleen. Je sláápt ook tussen de koeien. Een heuse grondulow met een dak van gras vormt namelijk jouw unieke overnachtingsplek. Spelen, skelteren en vies worden is het devies op deze inspirerende plek in Overijssel. Samen één zijn met de koeien en het authentieke boerderij-leven ervaren, doet deugd aan zowel mens als dier.

Meer over de Grondulow

2. d’Olde Kamp – Ansen

Wanneer jij ook zo blij wordt van het verzorgen van geiten, is het luxe vakantieverblijf d’Olde Kamp in het Drentse Ansen een niet te missen spot. In de plaggenhut Drostenveen slaap je náást de geiten Greet en Gerrit. Oké, er zit dan wel een glazen wand tussen jullie in, het voelt alsof ze gewoon in dezelfde ruimte zijn. En het betekent ook dat je ze niet ruikt! Samen op pad met Greet en Gerrit is aan de orde van de dag. Net zoals knuffelen met deze heerlijke beesten!

Meer over deze plaggenhut

3. Boerderijcamping Woutrinahoeve – Stellendam

Op en top boerengezelligheid is wat de klok slaat op boerderijcamping Woutrinahoeve in Stellendam. Daar vormt een authentieke pipowagen een chille thuisbasis. Niet alleen staat het serene eiland Goeree Overflakkee bekend om zijn garnalen en visserijhaven, ook koeien melken, kan je hier als de beste. Superleuk om met de kids te doen!

Meer over deze boerderijcamping

Pin It on Pinterest