Loading...

Retroroadtrip in een Volkswagen busje uit 1974

RetroRoadtrip Born (Limburg)
  • 2-4 personen
  • Vanaf € 395,- voor een lang weekend
  • Tot 200km per dag zonder extra kosten
  • Nostalgisch genieten
  • Roadtrip in Nederland of Frankrijk

Back to the Seventies, instappen en wegwezen! Al na enkele minuten achter het stuur krijg je het hippie-gevoel en zit je met een big smile te genieten. En wat voor een bekijks je hebt met zo’n leuke retro bus! Een lang weekend met vriendinnen onder elkaar, romantisch met jullie tweetjes of zelfs een heuse roadtrip voor een week met het hele gezin. Het kan allemaal!

Guusje de volkswagen T2 camper

De camper, genaamd Guusje, is volledig gerestaureerd en kan met gemak de autoweg aan (met 100 km per uur) maar rijdt het liefst op zijn gemakje op de binnenwegen om te genieten van de omgeving. Alle kampeerbenodigdheden zijn aanwezig, zelfs aan een fietsendrager is gedacht. Zodat je de omgeving ook per fiets kan gaan verkennen. Met gemak, klap je super snel het hefdak omhoog, zodat je sta ruimte hebt in de bus.

Guusje is voorzien van water om te koken en je tanden te poetsen, heeft twee gaspitten en een bbq om lekker buiten te kokkerellen. De kleine koelkast kun je vullen met je boodschappen of kies voor de extra pakketjes. Hoe relaxt is dat, zodat je alleen maar je koffer en een toilettas mee hoeft te nemen.

Relaxed van start met extra pakketjes

Bij het EasyGo pakket krijg je een volle koelkast mee en een gevulde picknickmand staat voor je klaar om mee te nemen. Als jij je niet druk wilt maken over waar je gaat, kies dan voor het Luxe pakket: de eerste overnachting inclusief een avondmaaltijd wordt dan voor je geregeld. Gaan er tieners mee, dan kunnen die heerlijk slapen in een Pop Up tent. Deze kan ook handig zijn als opslagruimte. Heb je geen zin om de bus op het einde van binnen en van buiten te poetsen, ook dat kan geregeld worden.

Roadtrip door Nederland of Frankrijk?

In de maanden apil, mei, de eerste helft van juni, september en oktober is Guusje te huur in Nederland voor een weekend (zaterdag tot maandag), midweek (van dinsdag tot donderdag) of een week (van vrijdag tot vrijdag). In de zomermaanden juni (tweede helft), juli en augustus is de Volkswagen bus te huur voor een roadtrip in Frankrijk de Auvergne in Allier voor een week (zondag tot zaterdag) en als je langer wilt zelfs voor twee weken!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 395,- voor een lang weekend

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest