Loading...

Slapen in een Boomhut in Friesland

Het Kleine Paradijs Easterein (Friesland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 85,- per nacht
  • Minimum verblijf is 2 nachten
  • 1 nacht alleen mogelijk op een zondag en in het laagseizoen.

In het Friese Easterein kun je dan eindelijk je kinderdroom in vervulling brengen of kiezen voor een romantische overnachting. Hier kun je namelijk slapen in een prachtige Boomhut. Logeren op grote hoogte, gedragen door de bomen wieg je zachtjes mee op zuchtjes wind. Met het geritsel van de bladeren en tjilpende vogeltjes als achtergrondmuziek is dit een plek waar je helemaal tot rust komt. Op Het Kleine Paradijs vind je twee typen Boomhutten.

Een bijzondere overnachting op vogelhoogte

De beide Boomhutten die je op Het Kleine Paradijs kunt boeken zijn geschikt voor een knusse overnachting met z’n tweetjes. Ze zijn goed geïsoleerd en beschikken over elektrische verwarming zodat je er in alle jaargetijden een aangenaam verblijf hebt. Extra bijzonder zijn de glas-in-lood ramen die zich in de boomhutten bevinden en van waaruit je verrassende doorkijkjes hebt.

Boomhut Het Kraaiennest

Het Kraaiennest is een prachtige boomhut die helemaal is opgetrokken uit ecologisch verantwoord, milieubewust inlands en Europees hout. Het geeft gelijk een unieke sfeer. De boomhut is geschikt voor 2 personen. In de hut vind je een comfortabel tweepersoonsbed .(en meer dan genoeg leefruimte.) Er is een kooktoestel, elektrische kachel en elektrische verlichting binnen. Het moderne en schone sanitair is vlak bij de Boomhut te vinden. Het Kraaiennest heeft een ruim balkon vanwaar je de zon kunt zien opkomen. Deze Boomhut is trouwens ook als bijzondere bruidssuite te boeken.

Boomhut Uilenspiegel

Boomhut Uilenspiegel , iets kleiner dan Het Kraaiennest is eveneens geschikt voor 2 personen. Het heeft ook een tweepersoonsbed, kooktoestel, elektrische kachel en verlichting. De stevige trap omhoog leidt naar een brug die uitkomt op een geweldig terras op het zuiden met het uitzicht over Het kleine Paradijs. Het terras is uiteraard veilig omgeven door een stevig houten hekwerk.
Slapen in deze Friese Boomhutten is een ervaring die je nooit meer vergeet. Even op vogelhoogte de boel de boel laten en he-le-maal tot rust komen en alles ontstijgen. Heerlijk!

Origineel overnachten:

Vanaf 85 euro per nacht. Minimum verblijf is 2 nachten, 1 nacht mogelijk, op een zondag en in het laagseizoen.

Pin It on Pinterest