Loading...

Slapen in de stijl van honderd jaar terug Anno Nu

Aan Zee - Vakantiehuizen Hippolytushoef (Noord-Holland)
  • Voor 4 personen
  • Vanaf € 350,- voor een lang weekend
  • Huisdieren toegestaan
  • Vlak achter de dijk bij de Waddenzee

Stap terug in de tijd en logeer zoals men 100 jaar geleden in Nederland sliep. Het hedendaagse, kleinschalige recreatiepark Anno Nu in ’t Vatrop (Hippolytushoef) biedt nu deze mogelijkheid. Slaap in een splinternieuw vakantieappartement dat eruitziet alsof het er al eeuwen staat.

Slapen in een bedstee

Het Recreatiepark is ontwikkeld en ingericht zodat je jezelf in grootmoeders tijd waant. Dat betekent klinkerweggetjes, schelpenpaadjes en traditionele straatverlichting. Stap over de drempel van je vakantieappartement en je doet een flinke stap terug in de tijd. Maar wel met alle gemakken die je Anno Nu kunt verwachten. En slapen die je in een comfortabele bedstee.

Op het park kun je genieten van een drankje in de gezellige oud-Hollandse bar ‘Het Lagerhuys’. Drink hier een wijntje van de eigen wijngaard. Vanaf het terras heb je uitzicht op kleine vissersdorpjes aan de dijk. En eten doe je natuurlijk in het Pannenkoekenhuys. ’t Vatrop beschikt verder over een prachtig Badhuys met infraroodsauna, stoomcabine, jacuzzi en zonnebank. Dat is echt vakantie Anno Nu!

Origineel overnachten:

Vanaf 350 euro voor een weekend.

Pin It on Pinterest