Loading...

Slapen in een boomhut in België

Domaine de la Carrauterie Sautin (België)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 349,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk

Domaine de la Carrauterie is een prachtig domein in de streek die men in Belgie ‘De Laars van Henegouwen’ noemt. Hier vind je dit prachtige domein met een met wilde wingerd begroeide villa en een hele bijzondere Boomhut waar je in kunt overnachten. Alles op dit domein staat in het teken van reizen en welzijn. Een origineel, verrassend en gastvrij adres in België.

Love Shack in de boom

Eigenaresse Francoise Godart droomde al jaren van een liefdesnestje in haar favoriete boom op het domein. Na vele reizen ter inspiratie en met hulp van haar zoon, die architect is, heeft ze uiteindelijk deze droomaccommodatie kunnen verwezenlijken.

De Boomhut bestaat uit een volledig glazen voorkant met uitzicht op het bos in de omgeving. Je voelt je hier echt helemaal één met de natuur en op de klanken van het getjilp van je medebewoners in deze boom kom je hier op zeven meter hoogte helemaal tot rust. Op je eigen terras hoog in de boom kun je zelfs in hangmat heerlijk flierefluiten in de zon.

Op het domein vind je verschillende knusse ruimtes en een verwarmd zwembad overdekt per een veranda (van Pasen tot november). Tegen bijbetaling kun je gebruik maken van een Scandinavisch chalet met sauna, bubbelbad en outdoor jacuzzi. Ook kun je als gast op Domaine de la Carrauterie een scala aan behandelingen en massages bijboeken. De gastvrouw organiseert regelmatig table d’hotes in samenwerking met een lokale traiteur en het ontbijt bestaat uit streekproducten en biologische producten uit de grote, omliggende tuin.

Naast deze leuke boomhut heeft Domaine de la Carrauterie nog een aantal andere bijzondere accommodaties. Zo is er een pipowagen, een Bali-huisje in de tuin, een loft in afrikaanse stijl en een caraïbische kamer met eigen sauna en jacuzzi.

Ben je in voor een echte verwensessie? Dan boek je het VIP-arrangement! Hierbij is behalve een overnachting in de boomhut ook een welkomstdrankje, een fles wijn, een heerlijk diner op de kamer, een fantastische relaxbehandeling in de Mongoolse yurt en lekker samen bubbelen in de jacuzzi met een glas champagne.

Een prefecte gettaway voor twee, deze ‘Cabane des Amoureux’ op een prachtig landgoed dat reizen en welzijn ademt. Met recht een heel bijzonder adresje in België.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 349 euro voor de eerste nacht.

Pin It on Pinterest