Loading...

Slapen in een Boomhut met glijbaan

Vakantiepark Dierenbos Vinkel (Noord-Brabant)
  • 4 personen
  • Prijs vanaf € 399,- voor een weekend
  • De ultieme kinderaccommodatie!

In het Brabantse Vinkel vind je op Vakantiepark Dierenbos de droomaccommodatie voor kinderen. Boomhut Koekoek is een vakantiehuisje op drie meter hoog. Het huisje heeft een vast trap naar boven …. maar ook een glijbaan om snel naar beneden te gaan. Dat is toch de droom van ieder kind!

Boomhut Koekoek

De boomhut heeft een oppervlakte van 20 vierkante meter en is geschikt voor 4 personen. De hut bestaat uit één ruimte met 2 stapelbedden, een keuken met inventaris en een eetgedeelte. In een separaat gebouw heb je de beschikking over je eigen douche en toilet. Om het huisje heb je een omheinde veranda , genoeg speelgroen en een plek om je auto te parkeren.

Bij het boeken van de Boomhut Koekoek op Vakantiepark Dierenbos krijg je er een gratis ExtraCard bij. Hiermee heb je gratis en onbeperkt toegang tot 5 dagattracties waaronder zwem- en schaatsparadijs Sportiom en Safaripark Beekse Bergen. Het groene park biedt voor jong en oud een perfecte mix aan ontspanning en gezellige activiteiten. Zo kun je een kijkje gaan nemen bij het dierenverblijf, een duik nemen in het zwembad, genieten van culinaire hoogstandjes in de Boswachtershoeve, een balletje slaan op de midgetgolfbaan of lekker spelen in de Kids Club.

Vakantiepark Direnbos biedt alles voor een leuke gezinsvakantie en een verblijf in de Boomhut maakt de vakantie helemaal speciaal. De kinderen willen nooit meer weg na een weekendje glijden vanuit hun slaapkamer.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 399,- voor een weekend.

Pin It on Pinterest