Loading...

Slapen in een holle boomstam

Camping de Pampel Hoenderlo (Gelderland)
  • Geschikt voor 2 personen en 2 kinderen
  • Vanaf € 60,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Samen op één groot bed

Midden in de weidse velden in Hoenderloo, de Veluwe vind je een wel heel unieke plek om te slapen! Vanaf 1 mei biedt camping de Pampel speciaal voor natuurliefhebbers en avontuurlijke kids holle boomstammen aan die ingericht zijn tot indrukwekkende slaapvertrekken.

Holle boom

In zo’n uitgeholde boom passen ongeveer 4 mensen, waarvan maximaal 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. Er staat namelijk één groot bed, waar je gezellig met zijn allen in kunt slapen. ‘s Ochtends word je wakker gefloten door plezierig kwetterende vogeltjes en het licht van een zachte ochtendzon.

Voorzieningen

De sanitaire voorzieningen vind je in een speciaal gebouw op de camping. En deze zijn heel kenmerkend! Zo douchen de kinderen bijvoorbeeld onder een grote boom in het zogenoemde ‘spetterbos’. Verder heeft de camping verschillende recreatieprogramma’s, 2 zwembaden, een supermarkt, een restaurant, een theater en speelburcht. Genoeg leuks dus, maar ook buiten de camping is een hoop te doen! Denk aan een fiets- of wandeltocht door de bossen van het Nationaal park of juist aan een uitstapje naar een van de vele pretparken, dierentuinen of musea.

Tijdens de schoolvakanties tussen 1 april en 30 september kan je bij je verblijf ook nog eens een heerlijk ontbijtje reserveren. Bon appetite!

Op camping De Pampel kun je kiezen voor speciale Woodlodges. Dit zijn echte ‘Glamping’ tenten. Ervaar de charme van het kamperen met de luxe van thuis.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf: € 60,- per nacht.

Pin It on Pinterest