Loading...

Slapen in een hotel in Chinese Stijl in Duitsland

Phantasialand Brühl (Duitsland)
  • 2-4 personen
  • Prijs vanaf € 225,- voor 4 dagen
  • Met zwembad en Spa
  • Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet

Toe aan iets avontuurlijks bomvol fantasie? In het plaatsje Brühl, in Duitsland kun je in Phantasialand met het hele gezin genieten van adembenemende attracties en fantastische shows. Je overnacht vervolgens in een uniek hotel geheel in Chinese stijl!

Het park is opgedeeld in 3 prachtige themagebieden, namelijk: Afrika, Azië en Berlijn. En er is een hoop te doen! Zo scheurt tussen de velen planten en indrukwekkende rotsen de Chiapas, een spannende wildwaterbaan, maar is er ook bijvoorbeeld een zweefmolen. Durf jij het aan?

De overnachting

Overnachten doe je in het 4-sterren hotel Ling Bao in China town, waar traditionele Chinese bouwkunsten zijn gecombineerd met Westerse standaarden, ingericht volgens de regels van Feng Shui. De kamers zijn voor maximaal 4 personen en hebben één 2-persoonsbed en één stapelbed in de vorm van een Chinese sloep. In de ochtend kun je aanschuiven bij een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor kinderen is er zelfs een fantastisch kinderbuffet op ooghoogte. Jammie!

Wat nog meer

Als je denkt dat je hier alleen maar spanning en sensatie vindt, heb je het mis! In het Mandela Spa kom je heerlijk tot rust. Hier maken ze gebruik van traditionele Chinese, Balinesische en Thaise gebruiken die jouw lichaam en geest weer in harmonie brengen. Ook op culinair gebied word je niet teleurgesteld. Zo is er het heerlijke buffetrestaurant Bamboo, à la carte Restaurant Lu Chi en de Dragon en Li River Bar. Voor de kids zijn er 2 grote zwembaden, een entertainment team en er is zelfs oppasservice aanwezig!

Origineel Overnachten

Vanaf 225 euro voor 4 dagen.
Vergelijk hier de prijzen van dit hotel op verschillende boekingssites.

Pin It on Pinterest