Loading...

Slapen in een Luchtballon

BallonAIRpoort Haaren (Noord-Brabant)
  • van 4 tot 20 personen
  • Prijs vanaf € 373,- per midweek
  • Twee vakantiehuizen, zowel los als gezamenlijk te huur

Tussen Eindhoven, Tilburg en ‘s Hertogenbosch ligt Het Groene Woud. Het landschap is hier zeer gevarieerd en dat kun je vooral vanuit de lucht goed zien. Er worden hier dan ook zeer regelmatig ballonvaarten georganiseerd. BallonAIRpoort in het Noord-Brabantse Haaren is een bezoekerscentrum van Het Groene Woud en vanuit hier kun mooie ballonvaarten maken. Blijf je liever met beide benen op de grond, ook dan kun je hier terecht. Er staan namelijk twee prachtige vakantiehuizen waar je in een ballonmand kunt slapen!

Overnachten in een ballonmand

Op het moment dat je één van beide vakantiewoningen binnenstapt, ben je meteen in de wolken. Niet alleen komen in de vakantiewoningen en de kamers elementen van ballonvaren terug, je slaapt er dus zelfs in een aantal kamers in een heuse luchtballonmand. Zo zweef je in je dromen over het Groene Woud of over de Loonse en Drunense Duinen.

Er zijn twee vakantiewoningen; Jules Verne is geschikt voor 4 tot 8 personen en Tramuntana voor 8 tot 12 personen. De twee vakantiewoningen kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden. In totaal bieden ze dan dus plek aan maximaal 20 personen. Beide woningen hebben een sfeervolle woonkamer met open keuken en een eigen terras om lekker buiten te kunnen zitten. Internet is aanwezig.

Alle slaapkamers hebben een thema waarvan de meeste dus met ballonvaren te maken hebben. Ook is er een bedstee en een kamer waar je onder een sterrenhemel slaapt. Alle slaapkamers hebben eigen sanitair. Het is echt een hele bijzondere bestemming voor familievakanties, familieweekenden of groepen die nét even wat anders zoeken.

Inclusief ballonvaart

Het Groene Woud kun je vanaf de accommodatie te voet of op de fiets verkennen. Extra bijzonder is het om dit gebied te aanschouwen vanuit de lucht. Combineer je overnachting bijvoorbeeld met een ballonvaart met BallonAIRpoort. Zij brengen je letterlijk en figuurlijk in de wolken en vertellen alles over dit mooie gebied. Regelmatig stijgt een luchtballon op vanaf de camping naast de accommodatie – wat ook alleen al heel mooi is om te zien gebeuren. Al met al een bijzondere locatie voor een uitje en overnachting!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 373,- euro voor een midweek in Vakantiehuis Jules Verne
Prijs vanaf 747,- euro voor een midweek in Vakantiehuis Tramuntana

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest