Loading...

Slapen op een ScheepsHuisje in Friesland

Marina Beachclub ‘De Friese Meren’  Terherne (Friesland)
  • Vanaf 2 personen t/m grotere gezelschappen
  • Vanaf € 69,50 per persoon per nacht
  • Luxe varende B&B - Hotel accommodatie
  • Je bent welkom aan boord vanaf 1 nacht
  • VaarService bij te boeken vanaf € 27,50 per persoon

Overnachtingen op het water zijn populair in Nederland. Wat wil je ook met al dat water om ons heen. Friesland met zijn vele meren, prachtige natuur en pittoreske dorpjes is dé provincie waar je het gehele jaar bij uitstek vakantie kunt vieren bij of op het water. En bij Marina Beachclub ‘De Friese Meren’ in Terherne kun je dat wel op een hele originele manier doen. Verras je partner, familie of vrienden, ze weten écht niet wat ze meemaken. Je maakt zelf de keuze voor een ver(ont)zorgt Luxe Hotel | B&B overnachting op een ScheepsHuisje of ‘losse huur’ op dit varend | drijvend vakantie verblijf.

Welkom aan boord, al vanaf 1 nacht een unieke beleving!

Je moet een paar keer met je ogen knipperen voor je door hebt dat wat je ziet geen fata morgana is maar een, tja wat is het eigenlijk? “Ey kijk nou, wat tégek! Daar vaart een BungalowBoot, ehm.. een BootHuisje, of is het een VaarHuisje?”. Klopt, in Friesland is een verblijf aan boord van een ScheepsHuisje bijzonder populair! Het bijzondere is dat het geen ‘huurboot’ is die je zelf mag varen. In Terherne wordt er voor je gevaren! Van 2 personen tot aan grotere gezelschappen, vanaf één nacht heet de crew u al welkom. De overzichtelijke tarieven zijn – per persoon per nacht – en de crew past, in overleg met de gasten, het aantal benodigde ScheepsHuisjes hier op aan. Flexibel, de gast is Koning!

Cruise met het ScheepsHuisje

Dit authentieke Scheepshuisje trekt veel bekijks op het water. Met de sierlijke vlag wapperend op het voordek is het een varende bezienswaardigheid. Van buiten oogt het als een eenvoudig houten onderkomen. Maar eenmaal binnen zijn de gasten al snel onder de indruk van de ruimte, luxe en design. Het heeft de mobiliteit van een motorjacht en het comfort van een woonhuis. Het knusse interieur doet zeer ruimtelijk aan vanwege de prachtige lichtinval vanuit de dakramen, vides en openslaande deuren. Het ScheepsHuisje is zeer stabiel, heeft overal stahoogte en beschikt over uitstekende vaar- en manoeuvreer eigenschappen.

(t)Huis op het water!

Jullie verblijf begint zeer comfortabel. Je slaapt met z’n allen aan boord. Het ScheepsHuisje is 100% voor jou en je gasten, heeft louter eigen voorzieningen, er wordt niet gedeeld met derden. Geniet (naast cv verwarming) van de sfeervolle houthaard, een eigen luxe badkamer met ruime douche en toilet, complete keuken met combi-oven, koelkast, vaatwasser en Nespresso koffiemachine. Opgemaakt bed (GreenKey Hotel bedlinnen) inclusief luxe hand- theedoeken set & soaps. Bij de Marina Beachclub maak je gebruik van gratis WiFi aan boord.

Lang of een kort verblijf, je vergeet meteen dat je aan boord bent van een boot. Vaak huren de gasten een zeilvalk of luxe sloep om zelf de omgeving te verkennen en, als je eens niet wilt uiteten, is het gezellig koken en dineren aan boord.

Slapen op een varend ScheepsHuisje is een bijzondere beleving! Arrangementen met of zonder VaarService, van louter logies tot aan bezorgd ontbijt aan boord of een verzorgde cruise met hot-tub of bij je bruiloft verzorgt de crew voor jouw trouwerij een volledig verzorgde bruidssuite op locatie. Het is aan jou!

Een vaararrangement is altijd vrijblijvend, je kunt ook alleen een drijvend vakantiehuisje (aangemeerd op locatie of bij onze Marina) reserveren.

Geen vaarbewijs of ervaring nodig! Bij een Cruise arrangement vaar je niet zelf, jouw verblijf in Friesland is altijd ‘ontzorgd’ en inclusief de unieke VaarService van LifeStyle Yachting. Na het afmeren gaat de schipper, tevens gastheer, van boord en komt terug wanneer je verplaatst wordt met deze uniek varende vakantie verblijven.

Heerlijk genieten op een ScheepsHuisje? Het mooie is dat deze complete ‘bungalowboot’ op het water het gehele jaar te huur is. Een origineel, nieuw concept en een geweldig alternatief voor een ‘short stay’ in een luxe hotel of B&B.

Compleet vakantiegevoel

Tijdens je verblijf beleef je direct hét vakantiegevoel in de thuishaven Marina Beachclub “De Friese Meren”! Voor jouw verblijf check je in bij nautische Marina Beachclub ‘De Friese Meren’. In een ontspannen sfeer ben je welkom in de heerlijke beachtuin met ligstoelen of de panorama bar met een prachtig uitzicht over water en natuur. De eerste etage heeft oplaadpunten voor smartphones / laptop, TV scherm & Pool-billiard | Dart en is bij uitstek ook bijzonder geschikt voor ‘besloten’ gelegenheden. De kinderen vermaken zich prima in de tuin of binnen in het Kids Beachhuisje. Naast heerlijk verse producten uit ’t Kombuis (bar – keuken Marina Beachclub) kun je met jouw gasten heerlijk BBQ-en in onze unieke mediterraanse XL-grill tuin.

Even ontsnappen aan de drukte

Romantisch, actief, avontuurlijk of zomaar even een ‘Zen’ moment. Je hebt het al door, de Friese Meren arrangementen zijn bijzonder veelzijdig, gastvrij en servicegericht. De crew vaart, in nauw overleg met haar gasten, vanuit Terherne naar bijvoorbeeld een gezellig restaurantje, een eiland in de natuur of een pittoresk Fries dorpje. Dus vind je zelf varen net iets té spannend of lijkt een fiets-vaarvakantie je iets? In Friesland vaar je met het ScheepsHuisje nooit zelf en kun je juist daarom zorgeloos genieten. Je kunt tijdens de cruise je fietsen meenemen aan boord, uitermate fijn wandelen in de omgeving of heerlijk een drankje nuttigen en genieten van het uitzicht.

Een originele overnachting op het water, de volgende morgen een bezorgd ontbijt aan boord en (indien gereserveerd) word je teruggevaren met jouw ‘Varende Suite’ naar de fraaie Marina aan de noordkant van Kameleondorp Terherne. Je zult het ervaren als een bijzonder ontspannen belevenis. In overleg is jouw verblijf met meerdere dagen te verlengen tot een volledig verzorgde vakantie.

Het gehele jaar geniet je van aantrekkelijk, gevarieerde arrangementen. Op de website van het ScheepsHuisje vind je het complete overzicht. Staat jouw ‘koers’, jouw wens er niet bij? Neem gerust contact met ze op. Zij maken jouw verblijf ‘op maat’ en compleet.

WOLKOM aan de noordkant van Terherne!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 69,50 per persoon per nacht.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest