Loading...

Slapen in een Strandlodge op Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandpark Zeeuwse Kust Renesse (Zeeland)
  • 5 personen
  • Vanaf € 425,- per week
  • Hele jaar geopend
  • 250 meter van het strand
  • Huisdieren welkom

Ervaar het Back to Basic kamperen maar wel met een knipoog naar luxe in één van de Strandlodges op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse. De Strandlodges, liggend in het duingras op de camping, op slechts 250 meter van het Noordzeestrand. Ze zijn ingericht met leuke steigerhouten meubels voor het echte strandgevoel.

Strandlodge: Back To Basic met knipoog naar luxe

De Strandlodges staan op een nieuw gedeelte van de camping en liggen in het duingras. Ze zijn geschikt voor 5 personen en zijn ingericht met leuke steigerhouten meubels voor het echte strandgevoel. Er is een open keuken, voorzien van een kookplaat en koelkast. In de ruime living met openslaande deuren naar de veranda, ervaar je het echte buitengevoel. ’s Avonds geniet je nog even na in de hangmat op de grote veranda.

Strandpark De Zeeuwse Kust is een prachtige kindvriendelijke camping in Renesse met strandbeleving die het hele jaar open is, op slechts 250 meter van het Noordzeestrand. Op de camping zijn leuke faciliteiten voor het hele gezin; binnenzwembad, overdekte- en buitenspeeltuin, kinderbioscoop, een animatieteam in de schoolvakanties, een minimarket en een sfeervol ingericht Strand Café DOK waar je heerlijk kunt dineren of kan bijkletsen met je gezin onder het genot van een wijntje bij de brandende openhaard. En wil je nog eens extra ontspannen tijdens je vakantie op de camping? Maak dan een afspraak bij de masseuse, de schoonheidsspecialist of kom tot rust in de sauna, infraroodcabine en whirlpool. Zalige zomerdagen zijn gegarandeerd op Strandpark De Zeeuwse Kust.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 425 euro per week.

Pin It on Pinterest