Loading...

Slapen in een Struisvogel

De Vreemde Vogel Vlaardingen (Zuid Holland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 165,- voor een weekend
  • Inclusief ontbijt
  • Uniek in Nederland (en ver daarbuiten)

Bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen pakken ze, zoals de naam al doet vermoeden, overnachten net even wat anders aan. Eigenaren en vreemde vogels Petra en Davy hebben aan de rand van de stad en de natuur een unieke plek gecreëerd met krankzinnige slaapplekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze zwevende caravans, oftewel de Struisvogels. Officieel Origineel wat ons betreft!

Een zwevende caravan

Wat krijg je als twee creatievelingen, de één geboren op de boerderij en de ander in een hotel samen gaan dromen? Juist. Een bijzonder Buitenhotel. Met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een Bed&Breakfast. Bij de Vreemde Vogel kun je slapen in een vliegtuig, vogelhuis, pipowagen en dus ook in deze reuze-struisvogels.

De zwevende oldtimer caravans staan met beide poten in de dierenweide en heeft een leuk uitzicht op de boerderijdieren. De familie struisvogel biedt plaats aan 2 volwassenen en 2 kinderen en heeft privé-sanitair op de vaste grond met douche, wc en wastafel. Binnen vind je een tweepersoonsbed en twee kinderslaapbanken. Een platenspeler, spelletjesdoos en privé-terras maken de struisvogels tot een ideale plek voor een gezinsuitje of romantisch samenzijn. En een dagelijks live gezongen vogelconcert zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. De caravans kunnen lekker warm gestookt worden en zijn dan ook het hele jaar door te boeken.

De Vreemde Vogel is een kindvriendelijke plek voor alle leeftijden. Met een gezellig terras aan het water, de boerderij en het tuincafé vind je hier echt een verrassende plek waar het in alle jaargetijden uitstekend vertoeven is. Ook in de omgeving is genoeg te doen. Ontdek het klauterwoud of het 12 kilometer lange MTB-parcours, of bezoek Rotterdam of het strand. Samen genieten van het buitenleven, de inwendige mens verwennen en dan heerlijk slapen op grote hoogte in de Struisvogel.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 165 euro voor een weekend voor 2 personen inclusief ontbijt.

Pin It on Pinterest