Loading...

Slapen in een Tipi op de Spirit Ranch

Spirit Ranch Swalmen (Limburg)
  • 2 tot 8 personen
  • Prijs afhankelijk van aantal personen
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Je kunt ook met je paard komen

De Spirit Ranch ligt in het buitengebied van het Limburgse Swalmen (Gemeente Roermond). Een prachtige en ruime plek, gelegen aan de rand van het bos, waar je even heerlijk kunt onthaasten, genieten van de mooie natuur… én bijzonder kunt overnachten in de grote Tipi tent.

Overnachten in een Tipi

De originele Lakota-Tipi tent op de Spirit Ranch staat direct aan de natuur. Een hele bijzondere slaapplek voor iedereen die een originele kampeerervaring zoekt. De Tipi is 6 meter hoog en 30 vierkante meter groot. De tent heeft een houten vloer en is geschikt voor minimaal 2 en maximaal 8 personen. Bij kouder weer kan de Tipi verwarmd worden door een goede kachel. Buiten de Tipi vind je een vuurkuil om een gezellig en behaaglijk kampvuur te maken. Hoe gaaf is dat?!

De Tipi is ingericht met zeer goede campingmatrassen, beddengoed en kussens. In de Tipi krijg je als stelletje een uitstekende pocketveringmatras (1.40 x 200). Voor een groep volwassenen en/of kinderen zijn er zeer goede campingmatrasjes.

De eigenaren kunnen voor ontbijt zorgen indien gewenst. Verblijven op basis van logies kan ook. Op enkele meters afstand vind je het moderne, verwarmde sanitairgebouw.

Ben je gek van paarden? Of heb je een paard? Ook je paard kan lekker blijven overnachten op de Spirit Ranch, buiten in de wei. Er is plek voor 6 paarden. Direct aan de overkant van de Spirit Ranch rij je zo het bos in en kom je terecht op één van de talloze ruiterroutes door de uitgestrekte bossen met riviertjes en vennen. Na een lange of korte rit kan je paard genieten in het weiland van de Spirit Ranch.

Geen paardenliefhebber? Niet getreurd want de omgeving van Swalmen biedt voldoende vertier. De gezellige stad Roermond ligt vlakbij en net buiten de stad vind je het Designer Outlet Centre met meer dan 150 winkels. Watersporters komen aan hun trekken op de Maasplassen en voor wandelliefhebbers ligt het Pieterpad voor de deur. En als je dan na een heerlijke dag terugkomt op de Spirit Ranch dan kom je op een bijzondere manier tot rust rond het kampvuurtje van je eigen Tipi tent!

Origineel overnachten:

Prijs afhankelijk van het aantal personen (minimaal 2 personen, maximaal 8 personen).

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest