Loading...

Slapen in een Tipitent aan het water

Rekreatiepark Aalsmeer Aalsmeer (Noord-Holland)
  • 4-5 personen
  • Prijs vanaf € 75,- per nacht
  • Op een jachthaven/camping

Verblijf een weekend of een (mid)week in een fantastische tipitent! Deze indianentent staat op Rekreatiepark Aalsmeer, pal aan het water van de Ringvaart nabij de Westeinderplassen en is geweldige ervaring voor zowel jong als oud. Het prachtige park bestaat als sinds de jaren ’60 en is een echt familiebedrijf!

De overnachting

Een tipitent is in in tegenstelling tot een wigwam, niet bedekt met boomschors, maar met dierenhuiden of canvas, zodat deze makkelijk afgebroken en opgezet kan worden. Deze indianententen werden vroeger gebruikt door de indianen op de Great Plains, een grote prairie in de Verenigde Staten en Canada. De tipitenten van Rekreatiepark Aalsmeer, staan wat dichter bij huis en zijn voorzien van een traditionele kookketel aan een driepoot die opgewarmd wordt middels een gasring om de veiligheid te waarborgen. Tevens zijn de tipi’s voorzien van luchtbedden, luchtkussens en een kookkist met servies, bestek en kookgerei! Om het authentieke indianen gevoel nog meer te beleven, zijn de stoeltjes gemaakt van boomstammen en hangen er dromenvangers voor een prettige nachtrust. Zelf dien je je eigen slaapzakken, kussenslopen, theedoeken en boodschappen mee te nemen. De gasten kunnen verder gebruik maken van de sanitaire voorzieningen die zich op de jachthaven/camping bevinden en met mooi weer kan er gezwommen worden in de Ringvaart bij de zwemsteiger.

De omgeving

Aalsmeer staat bekend om de wereldberoemde bloemenveiling. Maar er is nog veel meer te doen… zo kun je aan de Westeinderplassen genieten van de vele mogelijkheden op het gebied van watersport. Hierbij kun je denken aan o.a. bootverhuur en een zeilschool. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse mogelijkheden voor een prachtige fietstocht of een heerlijke wandeling, kun je verschillende musea bezoeken en zijn er een aantal zwembaden en golfbanen in de buurt. Tevens bevinden zich op loopafstand een bioscoop, theater en een casino.

Origineel overnachten:

Prijs begint vanaf 75 euro per Tipi per nacht (max. 4 personen, 5e persoon met bijbetaling)
De tipitenten zijn alleen in het zomerseizoen te boeken (april-september)

Meer informatie over het slapen in een tipitent aan het water.

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest