Loading...

Slapen in een voormalig weeshuis

Landgoed Huize van Strijen Schagerbrug (Noord-Holland)
  • 2-15 personen
  • Prijs vanaf € 275,- per nacht voor de gehele accommodatie
  • Half/vol-pension is tevens mogelijk

Landgoed Huize van Strijen in het plaatsje Schagerbrug, vlakbij het strand van Callantsoog, is 275 jaar als weeshuis in gebruik geweest. Tegenwoordig is het een bijzonder vakantieverblijf voor maximaal 15 personen. In de mooi gerenoveerde kamers proef je nog steeds de sfeer van het vroegere weeshuis.

Landgoed Huize van Strijen

In het voormalige weeshuis kun je met maximaal 15 personen terecht. Het gastenverblijf in het huis heeft 4 slaapvertrekken waar je met twee tot vijf personen kunt overnachten in stapelbedden of op losse boxsprings. Alle kamers hebben een eigen wasbak op de kamer, er is een douche en toilet op de gang. Daarnaast is er ook nog een woonkamer met grote tafels en een gezellige zithoek met spelletjes en tijdschriften De keuken is eenvoudig maar uiteraard wel volledig ingericht. In de lounge/familiekamer, waar je een beamer met filmscherm hebt, is een ruime zit- en eethoek. Het huis heeft gratis wifi.

Kinderen zullen zich altijd vermaken (hoezo wifi?). Ravotten in het bos, hout sprokkelen, vissen aan de eigen steiger, hutten bouwen en eieren zoeken (laarzen mee). Er kan een kampvuur gemaakt worden. De gastvrouw maakt graag wat deeg voor het bakken van broodjes.

De kamers zijn ook los te huur, maar als je met een groep komt heb je veel privacy en tevens de beschikking over de loungeruimte. Er is een ruime tuin met diverse BBQ’s.

Op Huize van Strijen zijn ook allerlei activiteiten en sport- en spelattributen bij te boeken. Zo kun je voor jouw groep/familie een workshop doen. Denk bijvoorbeeld aan Arabisch koken of een High Tea. Wil je het koken uitbesteden? Half- of volpension, buffet of bbqpakket is allemaal bij te boeken. Ook kunnen er voor groepen feesten georganiseerd worden. Heb je andere ideeën? Het kan vast allemaal, er is veel ruimte en legio mogelijkheden.

Huize van Strijen ligt vlakbij het strand van Callantsoog en het historische stadje Schagen met vele terrassen, restaurants, musea en de beroemde West-Friese markt is niet ver.

Kom je met een grotere groep dan 15 personen dat is het ook mogelijk om naast deze bijzondere accommodatie de boshut in 1001-nacht stijl bij te boeken. Hier kunnen nog eens met vijf personen comfortabel overnachten.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 775,-per weekend (vr-zo) exclusief ontbijt
Op andere dagen vanaf € 275,- per nacht exclusief ontbijt.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest