Loading...

Slapen in een Wigwam Indianentent in Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen Slagharen (Overijssel)
  • Maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen.
  • Prijs vanaf € 159,- voor een weekend
  • Gratis toegang tot Attractiepark Slagharen

De droomvakantie van elk gezin: de ouders willen graag een leuke gezinsvakantie in een gezellig huisje. Zoonlief wil het liefst elke dag naar een pretpark. En dochterlief droomt ervan hele dagen tussen de pony’s door te brengen, lekker borstelen, wandelen, knuffelen en rijden. Geen paniek; het kan allemaal in Slagharen.

Wigwam DeLuxe tent of een Shetlandpony bij je vakantiehuis

Moe na een dagje Attractiepark Slagharen? Blijf dan gewoon lekker slapen. Bijvoorbeeld als een heuse indiaan in een Wigwam Deluxe met het attractiepark op pijl en boog afstand. Deze Wigwams Deluxe zijn compleet nieuw gebouwd in 2014. Elke Wigwam heeft de moderne faciliteiten van een volledig ingerichte bungalowtent met een nieuwe keuken, compleet nieuw meubilair, flatscreen, eigen douche, toilet en wastafel. Deze bijzondere accommodaties bieden plaats aan maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen.

Je kunt er ook voor kiezen om te overnachten in een Buffalo Ranch House. Bij elk Buffalo Ranch Vakantiehuisje krijg je de beschikking over je eigen pony! De pony’s zijn gewend aan kinderen die dus zelf met ze aan de slag kunnen. Zelf van stal halen, wandelen, borstelen en natuurlijk rijden! Elke dag worden er gratis rijlessen gegeven zodat de kinderen aan het einde van de vakantie als echte Lucky Luke’s in het zadel zitten! Ook deze vakantiehuisjes zijn voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen geschikt, en voorzien van een fijne veranda.

Op het park hoef je je niet te vervelen. De kleintjes kunnen naar hartenlust knutselen en tekenen in de grote wigwam. De wat grotere kinderen tot twaalf jaar hebben de tijd van hun leven met de vele activiteiten. En met een leuke Amerikaanse Barbecue, of een mooie cowboyshow is er zelfs voor de volwassenen genoeg te zien en te beleven bij PonyparkCity.

En mocht je nog tijd over hebben en even wat anders willen (we kunnen het ons nauwelijks voorstellen); tijdens het verblijf heb je ook nog gratis toegang tot Attractiepark Slagharen! Met recht een avontuurleuke vakantie!

Origineel Overnachten:

Prijs vanaf: 159 euro voor een weekend.

Pin It on Pinterest