Loading...

Slapen in historisch station Amstelveen

B&B Station Amstelveen Amstelveen (Noord-Holland)
  • Voor 2 personen
  • Vanaf € 140,- per nacht inclusief ontbijt
  • Unieke en huiselijke sfeer
  • Goede verbinding naar Amsterdam

Overnacht in voormalig station Amstelveen en geniet van de warme, rustieke sfeer.

Bed and Breakfast Amstelveen

Station Amstelveen werd in 1915 gebouwd door de Hollandsche Electrische Spoorweg-Maatschappij als onderdeel van de Haarlemmermeerspoorlijnen. In 1953 sloot het station voor reizigersvervoer. Tot 27 mei 1972 bleef het in gebruik voor goederenvervoer.
In 2014 is begonnen met de renovatie. Nu kun je er sfeervol overnachten.

Bed and Breakfast Amstelveen beschikt over vijf luxe en comfortabele kamers van 20-30 m2. Alle kamers zijn knus en stijlvol ingericht en voorzien van een tweepersoonsbed, bureau, zitje, badkamer met regendouche en toilet, een flatscreen televisie, gratis wifi, een koelkast en minibar, Nespresso apparaat en waterkoker.

Bed and Breakfast Amstelveen runt eveneens een bloemenwinkel waar alles draait om interieur, sfeer en inspiratie. Je kunt er woonaccessoires en souvenirs kopen of genieten van een kop koffie met warme appeltaart. De winkel bevindt zich in het vroegere kaartjesloket van het station. Ook kun je hier kaartjes kopen voor de zondagsrit, een toeristische tramrit tussen Station Haarlemmermeer, Amstelveen en Bovenkerk, met een historische elektrische tram.

In de honderd jaar oude aankomsthal wordt regelmatig een bloemenworkshop gegeven.

De omgeving

Station Amstelveen ligt vlakbij het busstation met snelle verbindingen naar Amsterdam en Schiphol Airport. Je kunt ook een fiets huren bij de receptie.

In Amsterdam kun je een bezoek brengen aan het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum of het indrukwekkende Anne Frank Huis. Je kunt struinen over de bloemenmarkt of wandelen door het Vondelpark.

Voor een goed diner kun je terecht bij talloze restaurants in de buurt zoals Brasserie ‘t Hart, Villa Borghese en The Wine Kitchen.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 140,- per nacht, inclusief ontbijt

Pin It on Pinterest