Loading...

Slapen in de Outside-Inn, rooms with a view!

WeidumerHout Weidum (Friesland)

In het Friese landschap bij het plaatsje Weidum verrezen tien bijzondere hotel-cubes met een uitzicht waarvan je alleen maar kan dromen. Zo mooi heb je een zonsondergang nog nooit beleefd! Hoe dit kan? Een enorme glaswand is verantwoordelijk voor deze unieke ‘rooms-with-a-view’.

Panoramic View

De Outside Inns zijn ingericht als een luxe hotelkamer. Hierbij horen boxspring Avek bedden, een fijne douche met wastafel, toilet, een werkplek, televisie en minibar. Wakker worden tussen het gras, met de natuur rondom en toch alle luxe dichtbij. Extra bijzonder aan deze hotelkamers is dat deze door innovatief materiaal duurzaam zijn in zowel energie als onderhoud.

In het sfeervolle restaurant van het charmante boutique hotel Weidumerhout kun je heerlijk dineren. Elke dag stelt de chef een bijzonder chefsmenu samen. In de keuken wordt gewerkt met verse producten, liefst uit eigen streek en als het even kan uit eigen moestuin. Ook het ontbijt wordt ‘s ochtends geserveerd in het restaurant.

Voor ontspanning kun je terecht in de lobby, de lounge of de bibliotheek, maar ook privé gebruik van de Finse sauna behoort tot de mogelijkheden. Hotel WeidumerHout is met zijn 20 comfortabele hotelkamers een bijzondere bestemming voor het gehele jaar.

De omgeving

Weidumerhout, waar deze Outside Inns staan, heeft een uitgesproken landelijke en rustige ligging. Je kunt bij het hotel kano’s huren om te peddelen op het meer. Daarnaast is er ook voor fietsliefhebbers en wandelaars veel moois te beleven. De weelderige omgeving leent zich namelijk bij uitstek voor fiets- en wandeltochten.

Origineel overnachten:

Prijs vanaf 120 euro per nacht.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest