Loading...

Slapen in een DrakenEi

Camping het Schinkel Hoenderloo (Gelderland)
  • Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen
  • Vanaf € 50,- euro per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Samen slapen op één groot bed

In het Kinderkoninkrijk op camping ‘t Schinkel op de Veluwe kun je wel heel origineel overnachten. Je kunt hier namelijk logeren in een echt Drakennest! Je slaapt dan in eenreusachtig DrakenEi waar in een groot bed in zit waar je met de hele familie in kunt slapen. Gezellig!

Kinderkoninkrijk op de Veluwe

Het bijzondere DrakenEi is 4 vierkante meter groot en heeft een speciaal op maat gemaakt matras wat ook 2×2 meter is (maar wel in de vorm van het ei natuurlijk). Hier kun je als ouders samen met je kind(eren) in slapen (maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen t/m ong. 6 jaar). Hoe gezellig is dat?! Voor de drakeneieren ligt de ‘Zolder der Herinneringen’. Een gezellige huiskamer om lekker bij te kletsen terwijl de kinderen leuk kunnen spelen.

Camping ’t Schinkel ligt midden in de Veluwe in Hoenderloo. De camping is helemaal ingericht op kinderen tot een jaar of zes volgens een koninklijk thema. Eten doe je in de ‘Ridderzaal’, de dieren bezoek je in de ‘Koninklijke stallen’ en een frisse duik neem je in de ‘Hofvijver’. De beleving van het slapen in een Drakenei past hier helemaal bij!

Origineel overnachten:

Vanaf 50 euro per nacht.

Pin It on Pinterest