Loading...

Slapen in een kraan

Dromen aan Zee Harlingen (Friesland)
  • Maximaal 2 personen
  • Vanaf € 319,- per nacht
  • 1 nacht is mogelijk
  • Draai de kraan en bepaal zelf je uitzicht

De Havenkraan van Harlingen werd tot 1996 gebruikt om houtvrachten uit Scandinavië en Rusland te lossen. Anno nu is ‘De Spin’ zoals de kraan in Harlingen liefkozend wordt genoemd omgebouwd tot een unieke overnachtingsplek voor 2 personen. En het meest bijzondere aan deze kraan is misschien wel dat je de kraan zelf kunt draaien. Zo bepaal je zelf je eigen uitzicht!

De Havenkraan van Harlingen

Ongelofelijke vergezichten op de Waddenzee vanaf 17 meter hoogte. Via een nieuw aangebrachte lift word je afgezet op het bordes, tussen de poten van de kraan. Van daaruit loop je naar de tweede lift die je brengt naar het voormalige machinehuis waar een speciaal ontworpen bed, zitcomfort van Charles Eames en een 2 peroons stortbad zorgen voor een luxe gevoel van comfort.

Via een trapje bereik je de cabine waar je achter de knuppel kunt plaatsnemen om de kraan te draaien. Het stalen gevaarte zet zich in beweging. Helemaal rond. Je bepaalt je eigen uitzicht.

De Havenkraan van Harlingen is uitgerust met twee liften, een zwenkmotor, hoogwaardig isolatieglas, geavanceerde verwarming, koeling en ventilatie, zeer uitgebreide audiovisuele middelen, onconventioneel sanitair, een tweepersoonsbed met panoramisch uitzicht door achterwand en dakvenster, monumentale fauteuils, minibar, ontbijtfaciliteiten en een royaal dakterras.

Diana op Facebook:
“Aanrader om één keer gedaan te hebben; overnachten in Havenkraan Harlingen. Afgelopen vrijdag heerlijk geslapen!”

Origineel overnachten:

Vanaf 319 euro per nacht.

Pin It on Pinterest