Loading...

Slapen in een houten kerkje in Groningen

Klein Wonderland Lucaswolde (Groningen)
  • 1-5 personen
  • Prijs vanaf € 35,- per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Houten Kerkje (3p) & Het Kleine Huis (2p)

In het Groningse Westerkwartier ligt Klein Wonderland, de beeldentuin van kunstenaar JEB64, in het dagelijks leven Jan Bouma genaamd. Rust, natuur en verwondering zijn de sleutelwoorden van deze prachtige plek. Verblijf hier een paar dagen in één van de twee originele accommodaties: het houten kerkje en het kleine huis.

De accommodaties

Voor wie op zoek is naar kalmte en sereniteit is het minimalistische houten kerkje een zeer geschikte plek om tot jezelf te komen. Het kerkje heeft ruimte voor drie personen: er is een tweepersoonsbed en een extra slaapplek op het zoldertje. Wil je echter wat meer kleur en vrolijkheid, kies dan voor het kleine huis. Hier is ruimte voor twee personen.

Misschien kom je liever alleen. Of wil je samen met een stel vrienden in beide woningen komen logeren. Alles is mogelijk. Wie weet kun je zelfs een nachtje buiten slapen, in het hemelbed onder de sterren.

Het verblijf

Gasten van Klein Wonderland zijn vrij om te doen waar ze zin in hebben. Als je het leuk vindt, kun je meewerken aan de artistieke groei van de tuin. Er is ook de mogelijkheid tot het volgen van workshops in beeldhouwen, schilderen en ontwerpen. Verder kun je eindeloos genieten van de bloemen en planten die Klein Wonderland rijk is, ontdek je steeds weer nieuwe zithoekjes en kunstwerken, kun je je eigen potje koken op het overdekte terras met eindeloos uitzicht, en stook je ‘s avonds een vuurtje van pianohout.

Origineel overnachten

Prijs voor 1 persoon is 35 euro per nacht, elke extra persoon is 25 euro per nacht. Kinderen 15 euro per nacht.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest