Loading...

Slapen in een iglo

Vakantiepark Delftse Hout Delft (Zuid-Holland)
  • Maximaal 6 personen
  • Vanaf € 275,- voor een weekend
  • Middenin een groen recreatiegebied
  • 15 minuten wandelen naar het centrum van Delft

Slapen in een iglo? In Nederland? Het kan aan de rand van Delft. De iglo is alleen niet van sneeuw of ijs maar helemaal uit hout opgetrokken. Het is misschien ook wel meer een kunstwerk dan een kampeeraccommodatie.

Vakantiepark Delftse Hout

Een prachtige plek om te overnachten dus. De iglo is volledig geïsoleerd zodat je er in alle seizoenen van kan genieten en bestaat uit een woongedeelte, keuken, toilet en twee eenpersoonsslaapkamers. Als extra bevindt zich in deze iglo een extra slaapvide met een twee persoonsbed. Deze is overigens ook als speelzolder voor de kinderen te gebruiken. Een slaapbank complementeert het geheel en maakt deze iglo tot een accommodatie voor maximaal 6 personen.

De camping waarop deze iglo staat ligt letterlijk aan de rand van Prinsenstad Delft, middenin een groen recreatiegebied waar u kunt fietsen en wandelen. De grote plas in het gebied is uitstekend geschikt om te surfen, waterfietsen of kanoën. In de zomermaanden is het heerlijk toeven op het brede zandstrand. En toch sta je in slechts 15 minuten wandelen op het historische marktplein van Delft. Toplocatie dus!

Op Vakantiepark Delftse Hout vind je ook een Houten Iglo voor 2 personen.

Origineel overnachten:

Prijzen vanaf 275 euro voor een weekend.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest