Loading...

Slapen in een Kerk. Kom tot rust in hartje Fryslân

ievers yn fryslân Easterwierrum (Friesland)
  • Tot 10 personen
  • Prijs vanaf € 650,- per weekend of midweek
  • Ook geschikt voor mindervaliden

Een recent gerenoveerde kerk, ook geschikt voor mindervaliden. In 2012 is het dorpskerkje van Easterwierrum omgebouwd tot luxueus vakantieverblijf voor families en groepen tot 10 personen. Je geniet er van de ruimte en het uitzicht over de weiden, komt tot rust in de ruime tuin met oude fruitbomen en slaapt onder de preekstoel. De kerk is geheel drempelloos en toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

ievers yn fryslân

In de kerkzaal vind je een ruime keuken met kookeiland en een tafel die gemakkelijk plaats biedt aan het hele gezelschap. De woonkamer ligt op de eerste verdieping. In de gezellige zithoek heb je een geweldig uitzicht over de Friese velden. Via de openslaande deuren loop je zo het buitenterras op, of daal je af naar de kerktuin. Mensen die minder goed ter been zijn bereiken de eerste verdieping met een plateaulift.

De moderne aanbouw telt 2 badkamers en 4 slaapkamers, elk met een eigen wastafel. Een van de badkamers is aangepast voor mindervaliden, is rolstoelvriendelijk en grenst aan een slaapkamer met hoog/laagbed. Om de kerk ligt een ruime tuin met mooie, oude fruitbomen, verschillende terrassen, een barbecue en een schommel.

Easterwierrum ligt in het hart van Friesland en is een goede uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten. Lieflijke terpdorpjes en stadjes als Sneek, Bolsward en Grou liggen op ongeveer 10 kilometer afstand. In het kerkje vind je toeristische informatie, waaronder routeboekjes die je langs de mooiste plekken in de omgeving leiden. Bezoek bijvoorbeeld de Waterpoort van Sneek en de mummies van Wiuwert.

Wil je wel in een kerk slapen maar heb je al deze ruimte niet nodig? Kijk dan eens bij De Kraak van Van Dam. In dit kerklogement kunnen zeven personen verblijven en het is van dezelfde eigenaar als ievers.

Origineel overnachten:

Prijzen vanaf 650 euro per weekeind of midweek. ievers is geschikt als vakantieverblijf tot 10 personen.

Pin It on Pinterest