Loading...

Slapen in een Mongoolse Yurt

't Buitenland Alphen (Noord-Brabant)

Wil je eens echt dat gevoel krijgen midden in de natuur te slapen. Doe dan eens wat nomadische herders tot op de dag van vandaag in Mongolië doen en slaap in een originele Mongoolse Yurt. Dit kan in ’t Buitenland. En dat is dichterbij dan je denkt…. in Brabant namelijk!

Back to basic

‘t Buitenland ligt in Riel, Noord-Brabant. Niet ver van Tilburg en Breda, vind je het kampementje van authentieke Mongoolse nomadententen. (Ook wel Yurts of Gers genaamd)

De Yurts zijn geschikt voor alle seizoenen, want ze zijn door middel van een gezellig houtkacheltje heerlijk te verwarmen en de gehele tent is geïsoleerd met vilt, waardoor deze behaaglijk warm blijft. Of koel in de zomer! Onze Yurts zijn ingericht met comfortabele bedden en gezellige meubeltjes.

Romantisch met z’n tweetjes? Dan is de Baby-yurt wat voor jou! Klein en knus en met een eigen terrasje. Kom je met je vriendengroep of de familie? Reserveer dan een Yurt in het kampement. De Yurts zijn ingericht voor 2 tot maximaal 7 personen en gelegen rond de gemeenschappelijke kampvuurplaats. Er is een Indianen Tipi om te koken en je kunt er ook koken in de heksenketel boven het kampvuur.

Moe van het spelen of het verkennen van de omgeving? Ga in bad onder de sterren in de houtgestookte hottub! Deze biedt plaats aan ongeveer 6 personen. Wel zaak dat je het vuur eerst aanmaakt en onderhoudt natuurlijk.

Het gehele kampement is ook te reserveren voor groepen. Er is plaats voor max 20 personen. Voor grotere gezelschappen is dit eventueel uit te breiden met eigen tentjes of met een Pod of Wijnvat!

Origineel overnachten

Vanaf 78 euro per nacht. ‘t Buitenland is gesloten van 1 november tot 1 april.

Alle prijzen:

  • Weekend (vrij t/m zon): Yurt 2 personen: € 138,- / 4 personen: € 208,- / 6 personen: € 278,-
  • Midweek Laagseizoen (ma t/m vrij): Yurt 2 personen: € 203,- / 4 personen: € 303,- / 6 personen: € 403,-
  • Midweek Hoogseizoen (ma t/m vrij): Yurt 2 personen: € 243,- / 4 personen: € 343,- / 6 personen: € 443,-
  • Week Laagseizoen (vrij t/m vrij): Yurt 2 personen: € 304,- / 4 personen: € 444,- / 6 personen: € 584,-
  • Week Hoogseizoen (vrij t/m vrij): Yurt 2 personen: € 364,- / 4 personen: € 504,- / 6 personen: € 644,-
  • Prijs per nacht (mogelijk op ma t/m don): Yurt 2 personen: € 78,- / 4 personen: € 113,- / 6 personen: € 148,-
Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest