Loading...

Slapen in een omgevallen huis met jacuzzi en sauna in Drenthe

Kampeerterrein De Blauwe Haan Uffelte (Drenthe)

Het ‘Fallen House’, gelegen in het Drentse Uffelte, maakt onderdeel uit van een serie Arthouses. Luxe vakantieverblijven ontworpen door een kunstenaar. Dit omgevallen huis is een ontwerp van Wouter Dijk. En echt alles aan dit huis is scheef!

Het Fallen House

Het ‘Fallen House’ staat op het kleinschalige kampeerterrein de Blauwe Haan. Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, ouderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Zodra je deze bijzondere woning binnenstapt wacht je een verrassing want werkelijk alles is scheef in dit huis. Met uitzondering van de vloeren uiteraard. Vier vakantie in dit onconventionele huis dat van alle gemakken is voorzien en drie slaapkamers bevat. Een schots en scheve ervaring!

Het huis beschikt dus over drie slaapkamers, boven heb je de ‘masterbedroom’ met een bed van 2 x 90 cm bij 200 cm en beneden twee hoogslapers van 140 x 200 cm. Bed- en badlinnen zijn te huur. En in de woonkamer vind je ook nog 2 fleurige banken die omgetoverd kunnen worden tot twee tweepersoons bedden. De keuken is volledig ingericht, inclusief afwasmachine en uiteraard beschikt het huis over een (kleine) badkamer met wastafel, toilet en douche.

Je kunt je verblijf in het Fallen House ook nog een extra wellness tintje geven. Bij het huisje vind je een 6 persoons jacuzzi en buiten beschik je over een eigen infrarood sauna. En wat is er dan lekkerder om in je eigen privé tuintje af te koelen en te genieten van de prachtige sterrenhemel?!

Omgeving:

Het Fallen House staat op het kleinschalige kampeerterrein de Blauwe Haan. Deze camping grenst aan het natuurgebied Uffelterbinnenveld waar je helemaal tot rust kunt komen of lekker kunt wandelen, fietsen of paardrijden.

Origineel overnachten:

Vanaf 310 euro voor een weekend.

Pin It on Pinterest