Loading...

Slapen in een Sea Lodge in Noord-Holland

Sea Lodge - Aan Zee Vakantiehuizen Callantsoog (Noord-Holland)
  • Geschikt voor maximaal 8 personen
  • Vanaf € 501,- voor een week
  • Huisdieren welkom
  • Op steenworp afstand van het strand van Callantsoog

Herinneringen aan lange zomeravonden, warm zand tussen je tenen en de ondergaande zon. Het strand, de zee, de duinen… De Nederlandse kust blijft prachtig en om daar optimaal van te genieten introduceert Aan Zee dit voorjaar iets nieuws. Sea Lodge is de naam van het luxe verblijf dat je vakantie dichter bij de kust brengt dan ooit te voren. Deze luxe ingerichte tent in het duinlandschap van Callantsoog zorgt ervoor dat je 24 uur per dag in contact bent met dit heerlijke stukje Hollandse natuur.

Nostalgisch Nederlandse zonvakantie

Van buiten ziet de Sea Lodge eruit als een tent, maar binnen heeft dit vakantieverblijf meer weg van een luxe bungalow. De inrichting bestaat veelal uit indonesisch waaierhout en canvas. Het geeft het interieur een heerlijke strandsfeer. In de lodge vind je speelse hangmatmatrassen voor kinderen, stook je zelf de verwarming via een houtkachel (hout inbegrepen), en geven de authentieke petroleumlampen, kandelaars en lantaarns een extra dimensie aan je verblijf.

Sea Lodge beschikt over vier slaapcompartimenten. Twee slaapgedeelten zijn voorzien van een tweepersoonsbed, waarvan één in het gastenverblijf, en één van twee eenpersoonsbedden. Tot slot is er een speelse hangmatmatras voor twee kinderen. Sea Lodge is verder voorzien van een robuuste houten keuken met koelkist, een gezellige eettafel voor acht personen, en een eigen vrijstaande toilet.

Buiten de Lodge heb je de beschikking tot een eigen badtent en een kookkar. De kookkar is een houtgestookte kookkachel of kookwagen. De kachel brandt op hout en daarmee wordt direct de kookplaat verwarmd. Er bevinden zich geen knoppen op de kachel of kookkar dus onder het genot van een glas wijn kook je ‘slowfood’.

Wie van de kust houdt kan geen betere locatie verzinnen dan de omgeving van het Noord-Hollandse Callantsoog. Het is een fijne uitvalsbasis voor lange wandelingen door de duinen, waar wilde paarden en koeien nog vrij rondlopen. Ook op het strand ben je zo, voor een zandkasteelbouwsessie met je kinderen of juist voor een rustig middagje met een boek. En na zo’n relaxte dag aan de kust, blijf je gewoon aan de kust. Terug naar je lodge om door te gaan met genieten van de duinen, het strand en elkaar.

Bekijk meer strandhuisjes

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 501,- voor een week.

Pin It on Pinterest