Loading...

Slapen in een Snoepwinkel

Hotel De Leeuw Deventer (Overijssel)
  • 2-6 personen
  • Prijs vanaf € 255,- per weekend
  • Hotelkamers en een appartement

Hotel Hanzestadlogement De Leeuw is een charmant en kleinschalig hotel in Deventer, gevestigd in een rijksmonument uit 1645. Deze voormalige stadsbakkerij heeft tegenwoordig negen fijne kamers en een familie-appartement voor 6 personen om te overnachten. Maar ook een koffie- en theeschenkerij, een winkel met Oud-Hollands Snoepgoed en een Hanzemuseum. Dat wordt bijzonder overnachten dus!

Het verblijf

De kamers bevinden zich achter het nostalgische snoepwinkeltje. Elk van de kamers is voorzien van een fijn bed en een kitchenette. De kamers hebben zo’n gezellige bed & breakfast uitstraling waardoor je je meteen helemaal op je gemak voelt. Daarbij is in elke kamer een flatscreen-tv, gratis wifi, een föhn en bed- en badlinnen aanwezig. Op de gang bevindt zich ook nog een wasmachine, droger en strijkijzer.

De omgeving

Deventer is één van de oudste steden van Nederland en dat betekent gezellig dwalen door de vele mooie straatjes. De voormalige Hanzestad heeft dan ook een prachtig en authentiek centrum met heel veel leuke winkels. Honger gekregen van een dagje in de stad dan vind je in en om het centrum restaurants in alle soorten en smaken. Liever wat meer van de natuur genieten kan natuurlijk ook. Vele fiets -en wandelroutes zijn vlakbij en buiten Deventer zit je zo in de prachtige natuur.

Origineel Overnachten

Prijs begint vanaf € 255,- euro voor een weekend op basis van logies.

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest