Loading...

Slapen in een strandhuisje in Nederland

Als het zonnetje schijnt dan krijgen wij bij OrigineelOvernachten.nl direct zin in het strand. Nederland heeft een prachtige kust dus wat is er lekkerder om een paar daagjes aan de Hollandse kust te vertoeven? En zo’n verblijf aan zee wordt pas echt spectaculair en bijzonder als je dan ook nog eens zo ongeveer op het strand kan slapen. Voor een heerlijke vakantie aan zee hoef je echt niet naar het buitenland te gaan. We hebben namelijk heel veel té leuke strandhuisjes hier in Nederland. Hieronder onze tips:

Bijzondere Strandhuisjes in Nederland

1. Strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee

Staand op het balkon van je eigen strandhuisje tuur je over kustlijn, geniet je van een weids uitzicht en een spectaculaire zonsondergang. Even later val je in slaap met bij het geruis van de golven. Klinkt als een scene uit een verre bounty vakantie. Maar niets is minder waar want deze beleving vind je gewoon in Nederland… in Julianadorp aan Zee. Meer lezen.

Slapen  in een strandhuisje in Julianadorp aan Zee

2. Slapen in een Zeeuws Strandhuisje

Op campingpark Ons Buiten kunt u overnachten in een Zeeuws Strandhuisje. Lekker genieten van de buitenlucht op slechts 2 kilometer van het strand, aan de rand van Oostkapelle en nabij Domburg. Meer lezen.

Slapen in een Zeeuws Strandhuisje

3. Slapen in een strandhuisje in Castricum

Een ultiem gevoel van vrijheid in je eigen strandhuisje. Wie wil dat nou niet? Op Kennemer Duincamping Geversduin aan de Noord-Hollandse kust staan 10 karakteristieke strandhuisjes. Ervaar het heerlijke buitenleven met alle comfort en faciliteiten van vandaag. Meer lezen.

Slapen in een strandhuisje in Castricum

4. Romantisch logeren in de Blue Cottage

Op nog geen kilometer van het strand van Callantsoog kun je overnachten in een prachtige Cottage. Vakantiehuis Blue Cottage is te schattig voor woorden en een romantische plek geschikt voor 2 personen. Zwoele zomeravonden breng je met een hapje en drankje door in je eigen, sfeervolle buitenkeuken. Klinkt goed toch? Dat dachten wij ook! Meer lezen.

Slapen in de Blue Cottage

5. Slapen in een Kustwachttoren

Hoe dicht bij de zee wil je slapen? Nergens in Nederland kun je dichterbij overnachten dan in het Noord-Hollandse Huisduinen (nabij Den Helder). De voormalige Kustwachttoren doet hier namelijk dienst als originele overnachtingsplek. Een appartement met een adembenemend uitzicht over land en zee. Meer lezen.

Slapen in een Kustwachttoren

6. Sea Lodges in Noord-Holland

Sea Lodge is de naam van het luxe verblijf dat je vakantie dichter bij de kust brengt dan ooit te voren. Deze luxe ingerichte tent in het duinlandschap van Callantsoog zorgt ervoor dat je 24 uur per dag in contact bent met dit heerlijke stukje Hollandse natuur. Meer lezen.

Slapen in een Sea Lodge in Noord-HollandBekijk hier alle 101 bijzondere overnachtingen.

Pin It on Pinterest