Loading...

Slapen in een Strandhuisje in Wijk aan Zee

Aan zee slapen Wijk aan Zee (Noord-Holland)
  • 4 tot 6 personen
  • Vanaf € 399,- voor een weekend/midweek
  • Direct op het strand

Stel je eens voor: je zet één voet buiten je huis en voelt meteen het zand tussen je tenen knisperen. De strandhuisjes van ‘Aan Zee Slapen’ staan letterlijk óp het strand van Wijk aan Zee.

Aan zee slapen

De strandhuisjes in Wijk aan Zee zijn geschikt voor vier, vijf of zes personen en zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er een compleet ingerichte keuken, badkamer met wasbak, douche en toilet en zijn de bedden erg comfortabel. Met een CV in alle strandhuisjes, is het tijdens de koudere (zomer)dagen ook heerlijk vertoeven. Daarbij hebben alle strandhuisjes een spectaculair uitzicht op zee. Voor diegene die wat meer privacy ambiëren, zijn de duinzijde strandhuisjes goed geschikt! Ook deze strandhuisjes hebben uitzicht op zee (doordat ze 2 meter hoger geplaatst zijn). De ruimte tussen de 2 rijen strandhuisjes is ruim 7 meter, zodat je met het eerste zonnestraaltje buiten kunt zitten (zonder frisse zeewind).

De omgeving

Het levendige strand voor je deur is het pluspunt van deze accommodatie. Zo zijn er tal van strandpaviljoens waar je heerlijk kunt eten, worden er verschillende activiteiten georganiseerd en kun je diverse sporten beoefenen zoals surfen, blokarten, mountainbiken en yoga. Daarnaast kun je prachtig wandelen of fietsen in de duinen. Ben je echter toe aan een uitstapje buiten het strand, dan zijn Alkmaar, Haarlem en Amsterdam niet ver weg.

Een ding is duidelijk: de zee en omgeving geven zoveel energie, dat een weekend lijkt alsof je weken bent weggeweest!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 399,- voor een weekend of midweek.

Pin It on Pinterest