Loading...

Slapen in een Wigwam

Roompot Beach Resort Kamperland (Zeeland)
  • Voor 4 personen
  • Vanaf € 205,- voor een midweek
  • Direct aan zee & strand
  • Subtropisch zwemparadijs

Verblijf eens in deze wigwam die geschikt is voor maximaal vier personen. Deze avontuurlijke accommodatie bevindt zich op vijfsterrenpark Roompot Beach Resort aan de Zeeuwse kust!

Het verblijf

De wigwam is 32 m2 groot en heeft twee slaapplekken op het zoldertje en twee bedden beneden. Er is een volledige inrichting voor vier personen aanwezig. Daarnaast bevat de wigwam ook een keukenblok met stromend water, koelkast, 4-pits kooktoestel en een televisie. In de tuin bevindt zich tevens comfortabel tuinmeubilair. Tegen een meerprijs kun je gebruik maken van WiFi.

Het vakantiepark

Op het park is van alles te doen. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te knutselen bij Koos Kids Club of te gamen in de Chill-zone. Samen kunnen jullie een duik nemen in het subtropisch zwembad. Hongerig na al die activiteiten? Ga dan uiteten bij de pizzeria, het buffetrestaurant of de snackbar. Hier staat iedere avond wat anders op het menu! Natuurlijk kun je ook zelf boodschappen doen bij het supermarktje van het park.

De omgeving

In de directe omgeving van het park bieden historische stadjes als Veere en Zierikzee, de stormvloedkering en de kilometerslange kust volop vermaak.

Origineel Overnachten:
De prijs begint vanaf € 205,- euro voor een midweek.

Pin It on Pinterest