Loading...

Bijzonder overnachten in het Stro-hotel Groningen

Hayema Heerd Oldehove (Groningen)
  • Voor 6 tot ong. 16 personen
  • Vanaf € 450,- per nacht
  • Op het platteland van Groningen
  • 1 nacht mogelijk

Nostalgisch, romantisch, sprookjesachtig en stoer! Dat is Slapen in Stro. Voor verliefden, verloofden, gehuwden, gezinnen, groepen en voor bedrijven. Bij Hayema Heerd mag je slapen in een groot bed opgemaakt met een dik pak stro, onder een luxe dekbed met fraai linnengoed en veel kussens. “Prikt dat stro dan niet?” Nee hoor, want op dat stro ligt een comfortabel zacht matrasje. ‘s Morgens bezorgen ze een heerlijk en gezond ontbijt, met allerlei verse producten uit de regio. Ze krijgen wel eens vragen of ze ook een stro-bed voor mensen thuis kunnen maken. Snap je dat? Wij wel!

Unieke groepsaccommodatie in Groningen

Met de hele groep comfortabel Slapen in Stro. Hier kan geen hotel of standaard groepsaccommodatie tegen op! Je logeert met jouw groep of gezin op de hooizolder, direct onder het imposante dak, tussen de grote gebinten en balken. Je proeft nog de authentieke sfeer van de oude boerderij en ruikt het verse stro. De inrichting is landelijk, stoer en een beetje sprookjesachtig.

De hooizolder telt drie tweepersoons strobedden én acht unieke bedsteden. Maximaal 16 personen kunnen op een strobed slapen. Is de groep groter, of is er behoefte aan meer privacy, dan kan ook gebruik gemaakt worden van het nabijgelegen strokasteel en/of van de stro-iglo’s.

Bij Hayema Heerd hebben ze alle faciliteiten voor een geslaagd groepsuitje. Er is een aparte blokhut met keukenfaciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Hier vind je alles om te koken alsmede servies, bestek en dergelijke. Er is een gemeenschappelijke ruimte met diverse spelletjes, airhockey, tafeltennis, muziekinstallatie, WiFi, beamer en scherm. Er is een heerlijk beschut terras en er zijn diverse buitenspeelattributen. Er is informatie aanwezig over diverse uitstapjes in de omgeving en wil je een groepsactiviteit organiseren? Hayema Heerd weet waar je moet zijn!

Origineel overnachten:

Prijs vanaf € 450,00 per overnachting t/m 10 personen. Iedere extra persoon € 30,00 per nacht.
Eindschoonmaak vanaf € 95,00. Borg € 250,00.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest