Loading...

Slapen in The POD met uitzicht over het water

De Heische Tip Zeeland (Noord-Brabant)
  • Voor 2 tot 4/5 personen
  • Vanaf € 29,50 per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk

Overnachten in een POD is een unieke vorm van kamperen. Zonder tent. Want je slaapt in een eenvoudig maar comfortabel hutje wat enkel voorzien is van bedden. Back to basic dus maar wel een basis waar je in ieder geval lekker ligt. En als je dan ´s ochtends vroeg ontwaakt en staand op je vlonder geniet van het uitzicht over het water dan ben je even helemaal één met de natuur!

Camping De Heische Tip

The POD is een van oorsprong Engels concept wat in korte tijd is uitgegroeid tot een van de meest populaire bijzondere accommodaties van Nederland. Het is een authentieke vorm van kamperen in de natuur. Alleen slaap je niet in een tent maar in een echte eye-catcher. De hutten zijn geïsoleerd met schapenwol dus ook met kouder weer bijzonder aangenaam.

De POD’s op camping De Heische Tip in het plaatsje Zeeland in Brabant, liggen pal aan het water. Ze zijn geschikt voor 2 tot 5 personen. Er is zelfs een Megapod beschikbaar voor 4 personen met sanitair.En vanaf je eigen vlondertje voor de POD heb je een prachtig uitzicht over de plas. Een ideale plek om eens een paar dagen lekker te onthaasten op een wel heel bijzondere manier!

Meer informatie over The POD op camping De Heische Tip

Origineel overnachten:

Vanaf 29,50 euro per nacht

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest