Loading...

Slapen in Villa Ruimzicht

Villa Ruimzicht Doetinchem (Gelderland)
  • 2 personen
  • Vanaf € 135,- euro per nacht
  • Ook 1 nacht mogelijk
  • Diverse bijzondere kamers

Boek direct online via Booking.com
Geen vooruitbetaling nodig. Betaal bij de accommodatie.Booking.com

Achterhoekse Chique. Dat omschrijft Villa Ruimzicht in twee woorden. Aan de rand van het centrum van Doetinchem vind je een bijna on-Nederlands stijlvolle gelegenheid. In deze monumentale villa is overnachten een feestje! Bijna zonde om er ’s nachts je ogen dicht te doen.

Achterhoekse Chique!

Alle 41 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staan overal Auping boxsprings, is er een digitaal verlichtingssysteem en super moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval.

Eten doe je bij @RTHURS, het domein van chef Arthur Ross. Zijn verrassingsmenu’s gaan met de seizoenen mee en hebben door fervent gebruik van Achterhoekse producten een regionaal karakter. @BITES is het informele zusje van @RTHURS en een ontmoetingsplek bij uitstek. Met een uitnodigende bar, comfortabele zitjes, een verrijdbaar kookeiland en herkenbare, pure gerechten is het een plek waar je je op ieder moment van de dag thuis voelt.

In Villa Ruimzicht kun je verder inspirerend vergaderen en ook nog eens knallend feesten.

Origineel overnachten

Vanaf 135 euro per nacht.

Pin It on Pinterest