Loading...

Slapen op een boot op de Amstel bij Amsterdam

De Zon Amsterdam (Noord-Holland)
  • 2 personen
  • Prijs vanaf € 300,- per 2 nachten
  • Inclusief 2 fietsen

Zowel de natuurliefhebber als de stadsliefhebber wordt blij van deze slaapplek, aangezien het dichtbij Amsterdam is (7,5km) en tegelijkertijd bij een prachtig natuurplekje aan de Amstel ligt.

Het arrangement

Dit bootje op het water, heet ‘De Zon’ en biedt een fijn arrangement aan waarbij je opgepikt wordt in het centrum van Amsterdam, gaat varen buiten de stad en daar vervolgens kunt overnachten. Je vertrekt vanaf het Amstelstation, stapt daar op de boot en vaart samen met de kapitein een uur over de Amstel richting de natuurlocatie. De kapitein zal je direct alles uitleggen en laat jullie vervolgens met 2 fietsen achter. Twee of drie dagen later, komt de kapitein jullie weer ophalen om terug te varen naar het Amstel station.

De accomodatie

De boot is door een staalkunstenaar gebouwd in de jaren 80. De boot heeft niet echt een bootvorm, maar wel heel veel prachtige ramen die uitkijken op de Amstel. Je hoeft bij deze accommodatie geen luxe te verwachten, maar eerder een gezellige, knusse sfeer. Aan boord vind je alles wat je nodig hebt voor een paar ontspannen dagen op het water, denk aan: een keukentje met koelkast en 2 gaspitten, een warme douche, toilet en dubbel bed.

De omgeving

Je kunt direct de fiets pakken en bijvoorbeeld in een half uurtje naar Amsterdam of dichterbij naar Ouderkerk aan de Amstel fietsen. Hier vind je gezellige restaurantjes en winkeltjes en kun je direct je boodschappen doen, zodat je de volgende dag een heerlijk ontbijtje kunt klaarmaken op de boot.

Zie jij jezelf al een op deze prachtige boot in de buurt van Amsterdam vertoeven?

Origineel Overnachten:


Prijzen zijn voor 2 nachten: 300 euro. Extra nachten zij 50 euro per nacht.

Bezoek website

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest